Product

Το πτώμα

Product

Το Πυθαγόρειο θεώρημα

Το πτώμα με τα ποδοσφαιρικά παπούτσια

Κωδικός:
132590
Αuthor: 
Description: 

Το όνομά του Ρεμζί Oυνάλ. Από την Τουρκία. Πρώην υπάλληλος των Τουρκικών Aερογραμμών, από τις οποίες απολύθηκε γιατί ήταν ανίκανος να "προσγειώσει ακόμη και το Τσέσνα στον Εξομοιωτή Πτήσης του υπολογιστή", και νυν πρωτόβγαλτος ιδιωτικός ντετέκτιβ, ο Oυνάλ βρίσκεται ξαφνικά ανακατεμένος με έναν κόσμο που δεν γνωρίζει, τον κόσμο της μόδας και του ποδοσφαίρου. Ένας διαφημιστής φίλος του με τον οποίο προπονούνται μαζί στο άικι-ντο, τον συστήνει στον Ιλχάν μπέη, ιδιοκτήτη της Υφαντουργίας Καράσου και συνάμα πρόεδρο μιας ποδοσφαιρικής ομάδας.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Το όνομά του Ρεμζί Oυνάλ. Από την Τουρκία. Πρώην υπάλληλος των Τουρκικών Aερογραμμών, από τις οποίες απολύθηκε γιατί ήταν ανίκανος να "προσγειώσει ακόμη και το Τσέσνα στον Εξομοιωτή Πτήσης του υπολογιστή", και νυν πρωτόβγαλτος ιδιωτικός ντετέκτιβ, ο Oυνάλ βρίσκεται ξαφνικά ανακατεμένος με έναν κόσμο που δεν γνωρίζει, τον κόσμο της μόδας και του ποδοσφαίρου. Ένας διαφημιστής φίλος του με τον οποίο προπονούνται μαζί στο άικι-ντο, τον συστήνει στον Ιλχάν μπέη, ιδιοκτήτη της Υφαντουργίας Καράσου και συνάμα πρόεδρο μιας ποδοσφαιρικής ομάδας. Μετά το τηλεφώνημα που δέχεται ο Ιλχάν μπέης από έναν οπαδό της ομάδας, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο επικείμενος αγώνας θα είναι σικέ, ο Ρεμζί Oυνάλ καλείται να αναλάβει δράση. Τίποτα όμως δεν θα είναι όπως φαίνεται. Ένας αστυνομικός ήρωας που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην Τουρκία, ένα αστυνομικό μυθιστόρημα με στέρεη δομή και μπόλικο σασπένς.
Subtitle: 
Αστυνομικό μυθιστόρημα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-03-4637-2
Book pages: 
275
Book Dimensions: 
22χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Tζελίλ Oκέρ γεννήθηκε το 1952 στην Καισαρεία. Tελείωσε το Αμερικανικό Γυμνάσιο. Από το 1971 ως το 1979 σπούδασε Αγγλική Φιλολογία και Λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη. Δούλεψε πολλά χρόνια ως διαφημιστής. Άρχισε να δημοσιεύει τα πρώτα του διηγήματα το 1980, αλλά γρήγορα στράφηκε στην αστυνομική λογοτεχνία. Ήδη με το πρώτο του βιβλίο "Ciplak Ceset" (Το γυμνό πτώμα) κέρδισε το 1999 το βραβείο καλύτερου αστυνομικού μυθιστορήματος Κάκτους.

Subtitle: 
Αστυνομικό μυθιστόρημα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-03-4637-2
Book pages: 
275
Book Dimensions: 
22χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο