Product

Το σκάφανδρο του αισιόδοξου

Product

Το σκηνικό της δράσης

Το σκάφος της Δανάης

Κωδικός:
89741
Manufacturer: 
Description: 

Πρόκειται για ένα νέο βιβλίο που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών και μέσα από ένα παραμύθι τα μυεί στην ιστιοπλοϊα με σκάφη τύπου optimist.
Οι νεαροί ιστιοπλόοι θα αγαπήσουν την αβύθιστη Δανάη και θα μοιραστούν μαζί της το θρίαμβο του ταξιδιού της. Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, οι μικροί αναγνώστες θα μάθουν μερικά από τα βασικά της ιστιοπλοΐας: Θα μάθουν να γνωρίζουν και να προσέχουν το σκάφος τους, να φροντίζουν πάντοτε για την ασφάλειά τους, να καταλαβαίνουν τη διεύθυνση του ανέμου, τις πλεύσεις, το τακ, την πότζα και άλλα πολλά.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πρόκειται για ένα νέο βιβλίο που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών και μέσα από ένα παραμύθι τα μυεί στην ιστιοπλοϊα με σκάφη τύπου optimist. Οι νεαροί ιστιοπλόοι θα αγαπήσουν την αβύθιστη Δανάη και θα μοιραστούν μαζί της το θρίαμβο του ταξιδιού της. Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, οι μικροί αναγνώστες θα μάθουν μερικά από τα βασικά της ιστιοπλοΐας: Θα μάθουν να γνωρίζουν και να προσέχουν το σκάφος τους, να φροντίζουν πάντοτε για την ασφάλειά τους, να καταλαβαίνουν τη διεύθυνση του ανέμου, τις πλεύσεις, το τακ, την πότζα και άλλα πολλά. Ένα βιβλίο που θα λατρέψουν όλοι οι μικροί ιστιοπλόοι.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-88193-0-Χ
Book pages: 
47
Book Dimensions: 
22χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μαρίνα Ψυχογυιού έμαθε να ιστιοπλοεί στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού. Στα σχολικά της χρόνια, ακολουθώντας την οικογένειά της στις μεταθέσεις του πατέρα της μεταξύ Αθηνών και Κρήτης, υπήρξε αθλήτρια διαφόρων Ναυτικών Ομίλων. Κατά την περίοδο αυτή διακρίθηκε ανάμεσα στα παιδιά της ηλικίας της και έλαβε μέρος με επιτυχία σε αρκετούς αγώνες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Αργότερα, σαν φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ και αθλήτρια του ΝΟΑ διακρίθηκε σε αγώνες ιστιοπλοΐας τριγώνου με σκάφη τύπου Laser και Europe και ως πλήρωμα σε σκάφη ανοιχτής θαλάσσης, λαμβάνοντας μέρος σε διεθνείς αγώνες και πρωταθλήματα.
Το 1996 με φίλους προπονητές συνέγραψε ένα εγχειρίδιο για τα Optimist που αποτελεί το βασικό βοήθημα για εκπαιδευτές και αθλητές για σκάφη τύπου Optimist.
Παράλληλα με τον αθλητισμό οι διάφορες επαγγελματικές της δραστηριότητες είχαν σαν αντικείμενο τα ιστιοπλοϊκά σκάφη ενώ παρακολουθεί πολλά ενημερωτικά και επαγγελματικά διεθνή σεμινάρια με αυτό το αντικείμενο.
Μαζί με τον σύζυγό της έχουν την εταιρεία Ikaros Marine, οι κύριες δραστηριότητες της οποίας περιστρέφονται γύρω από την ιστιοπλοΐα και τα ιστιοπλοϊκά σκάφη.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-88193-0-Χ
Book pages: 
47
Book Dimensions: 
22χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο