Product

Το στρεβλό υλικό της ανθρωπότητας

Product

Το στρίψιμο της βίδας

Το στρες, το άγχος και η αντιμετώπισή τους

Κωδικός:
65467
Description: 

Ο παρών τόμος περιλαμβάνει 14 κεφάλαια Ελλήνων και ξένων ειδικών σε θέματα της ψυχικής υγείας. Οι εργασίες καλύπτουν κλάδους της ψυχολογίας όπως η εξελικτική, η γνωστική, η εκπαιδευτική και η κλινική.
Ο τόμος αποτελείται από τρία μέρη τα οποία αναφέρονται: α) στις εννοιολογικές προσεγγίσεις για το άγχος, το στρες και την αντιμετώπισή τους, β) στο στρες στην εκπαίδευση και την επαγγελματική εξουθένωση, γ) στην αντιμετώπιση ψυχοπιεστικών καταστάσεων.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο παρών τόμος περιλαμβάνει 14 κεφάλαια Ελλήνων και ξένων ειδικών σε θέματα της ψυχικής υγείας. Οι εργασίες καλύπτουν κλάδους της ψυχολογίας όπως η εξελικτική, η γνωστική, η εκπαιδευτική και η κλινική. Ο τόμος αποτελείται από τρία μέρη τα οποία αναφέρονται: α) στις εννοιολογικές προσεγγίσεις για το άγχος, το στρες και την αντιμετώπισή τους, β) στο στρες στην εκπαίδευση και την επαγγελματική εξουθένωση, γ) στην αντιμετώπιση ψυχοπιεστικών καταστάσεων. Ο τόμος απευθύνεται σε ειδικούς της ψυχικής υγείας (ψυχολόγους, ψυχιάτρους, κοινωνικούς λειτουργούς), σε εκπαιδευτικούς, αλλά και στο ευρύ κοινό που θα ήθελε να ενημερωθεί σχετικά με τη σύγχρονη έρευνα για το στρες και άγχος.
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-393-905-6
Book pages: 
351
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-393-905-6
Book pages: 
351
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο