Product

Το φυλαχτό του Ποσειδώνα

Product

Το φύλλο και το δέντρο

Το φυλαχτό του τρελού Θεού

Κωδικός:
78491
Manufacturer: 
Description: 

Έχοντας ξεπεράσει τρομερούς κινδύνους για να απαλλαγεί από την κατάρα του Μαύρου Πετραδιού, ο Ντόριαν Χόκμουν προσπαθεί να επιστρέψει πίσω στο Καμάργκ. Όμως το Ρουνικό Σκήπτρο έχει άλλα σχέδια γι' αυτόν. Τη Γισέλντα έχουν απαγάγει οι πιστοί της αίρεσης του Τρελού Θεού, μεταφέροντάς την στη μακρινή Ουκρανία.

12,38 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Έχοντας ξεπεράσει τρομερούς κινδύνους για να απαλλαγεί από την κατάρα του Μαύρου Πετραδιού, ο Ντόριαν Χόκμουν προσπαθεί να επιστρέψει πίσω στο Καμάργκ. Όμως το Ρουνικό Σκήπτρο έχει άλλα σχέδια γι' αυτόν. Τη Γισέλντα έχουν απαγάγει οι πιστοί της αίρεσης του Τρελού Θεού, μεταφέροντάς την στη μακρινή Ουκρανία. Ο Χόκμουν πρέπει να φτάσει μέχρι το κάστρο του Τρελού Θεού και όχι μόνο να σώσει την αγαπημένη του, μα και να αποσπάσει από τον εχθρό του το Κόκκινο Φυλαχτό, πολύτιμη βοήθεια εναντίον των δυνάμεων της Σκοτεινής Αυτοκρατορίας, που έχουν ήδη εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη και απειλούν τους υπερασπιστές του Καμάργκ. Μέσα σε αλλεπάλληλα σκηνικά βίας και θανάτου, ο Χόκμουν θα πρέπει να διασχίσει τη γηραιά ήπειρο από άκρη σ' άκρη, και να διασταυρώσει το σπαθί του με τα Τάγματα του Κάπρου, της Τίγρης και του Λύκου σε έναν απελπισμένο αγώνα δρόμου για τη σωτηρία όλων όσων αγαπά.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-521-132-7
Book pages: 
189
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μάικλ Μούρκοκ γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1939. Στην ηλικία των δεκαπέντε χρονών, η καριέρα του στον κόσμο της λογοτεχνίας ξεκίνησε από την θέση του συντάκτη στο περιοδικό Tarzan Adventure. Η συγγραφική του παραγωγή από την δεκαετία του ’60 έως και του ’80 άσκησε τεράστια επιρροή στα είδη της φανταστικής λογοτεχνίας και της επιστημονικής φαντασίας, εμπνέοντας πολλούς σύγχρονους δημιουργούς στο να γράψουν για χαρακτήρες και κόσμους όπου δημιούργησε ο Μούρκοκ. Ανάμεσα στα βραβεία με τα οποία τιμήθηκε για το έργο του, ξεχωρίζουν τα World Fantasy Award και British Fantasy Award. Ο Έλρικ του Μελνιμπονέ, ο διασημότερος ήρωας του, πρωταγωνιστεί σε μια σειρά από βιβλία που αποτέλεσαν τη βάση για διάφορες μεταφορές σε κόμικς.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-521-132-7
Book pages: 
189
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο