Product

Το χρυσάφι της Μόσχας

Product

Το χρυσάφι του κόσμου

Το χρυσάφι του βασιλιά

Κωδικός:
136121
Description: 

Σεβίλλη, 1626. Κατά την επιστροφή τους από τη Φλάνδρα, όπου είχαν συμμετάσχει στην πολιορκία και την παράδοση της Μπρέντα, ο λοχαγός Αλατρίστε και ο νεαρός ακόλουθος του Ίνιγο Βαλβόα αποδέχονται την πρόταση να στρατολογήσουν μια ομάδα "κατάλληλων ανθρώπων", πληρωμένα ρεμάλια ως επί το πλείστον, για μια επικίνδυνη αποστολή σχετικά με το λαθρεμπόριο χρυσού που τα ισπανικά γαλόνια φέρνουν από τις Ινδίες.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σεβίλλη, 1626. Κατά την επιστροφή τους από τη Φλάνδρα, όπου είχαν συμμετάσχει στην πολιορκία και την παράδοση της Μπρέντα, ο λοχαγός Αλατρίστε και ο νεαρός ακόλουθος του Ίνιγο Βαλβόα αποδέχονται την πρόταση να στρατολογήσουν μια ομάδα "κατάλληλων ανθρώπων", πληρωμένα ρεμάλια ως επί το πλείστον, για μια επικίνδυνη αποστολή σχετικά με το λαθρεμπόριο χρυσού που τα ισπανικά γαλόνια φέρνουν από τις Ινδίες. Τα αβαθή νερά στις όχθες του Γουαδαλκιβίρ, η αυλή των Πορτοκαλιών, η βασιλική φυλακή, οι ταβέρνες της Τριάνα και, πάνω απ΄όλα, η πολύβουη Σεβίλλη, είναι τα σκηνικά μιας μεγάλης περιπέτειας, όπου οι πρωταγωνιστές θα αντιμετωπίσουν προδοσίες και μάχες παρέα με παλιούς και νέους φίλους και εχθρούς... Ο κόσμος του Γκόγια εναλλάσσεται με τον κόσμο του Βελάσκεθ σε μια περιπέτεια φτιαγμένη από ιστορία, δράση, έρωτα και προδοσία.
Subtitle: 
Ιστορικό μυθιστόρημα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-16-2776-6
Book pages: 
310
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αρτούρο Πέρεθ - Ρεβέρτε γεννήθηκε στην ισπανική πόλη Καρθαγένη το 1951. Έως σήμερα έχει συνδυάσει με ξεχωριστό τρόπο τη μάχιμη δημοσιογραφία με τη λογοτεχνία. Ως απεσταλμένος του γραπτού τύπου, του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης έζησε για 21 χρόνια (1973-1994) τις μεγαλύτερες διεθνείς συρράξεις της περιόδου εκείνης. Τα μυθιστορήματά του γνωρίζουν παγκόσμια επιτυχία και αρκετά έχουν μεταφερθεί στον κινηματογράφο. Τα έργα του κυκλοφορούν στα ελληνικά από τις εκδόσεις "Πατάκη". Έως σήμερα έχουν εκδοθεί τα εξής: "Ο δάσκαλος της ξιφασκίας", "Ο πίνακας της Φλάνδρας", "Η λέσχη "Δουμάς" ή η σκιά του Ρισελιέ", "Το αίνιγμα της Σεβίλλης", "Ο ναυτικός χάρτης", "Η βασίλισσα του Νότου", "Ο λοχαγός Αλατρίστε", "Η καθαρότητα του αίματος", "Ο ήλιος της Μπρέντα", "Ο ζωγράφος των μαχών", "Το χρυσάφι του βασιλιά", "Το κίτρινο γιλέκο", "Το τανγκό της παλιάς φρουράς". Από το 2003 είναι μέλος της Ισπανικής Ακαδημίας Γραμμάτων (Real Academia Espanola, RAE).

Subtitle: 
Ιστορικό μυθιστόρημα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-16-2776-6
Book pages: 
310
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο