Product

Το όνειρο της Αλεξάνδρειας

Product

Το όνειρο της Αννέ

Το όνειρο της Άννας

Κωδικός:
114223
Manufacturer: 
Description: 

H μικρή Aννούλα ξεκίνησε από μια μικρή επαρχιακή πόλη για να κατακτήσει όλο τον κόσμο, όπως ακριβώς το είχε φανταστεί. Ήταν κάτι που το ήθελε τόσο πολύ. Aκολουθήστε τον δυνατό βηματισμό της μέσα στο στάδιο και πετάξτε μαζί με το ακόντιό της σε ένα ταξίδι που έχει απ' όλα. Aπογοητεύσεις που έγιναν ελπίδες, αρνήσεις που έγιναν "συγχαρητήρια", φόβους που μετατράπηκαν σε δύναμη, δάκρυα λύπης που άλλαξαν σε κλάμα ευτυχίας, αδυναμίες που ξεπεράστηκαν και εμπόδια που υπερπηδήθηκαν.

7,24 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

H μικρή Aννούλα ξεκίνησε από μια μικρή επαρχιακή πόλη για να κατακτήσει όλο τον κόσμο, όπως ακριβώς το είχε φανταστεί. Ήταν κάτι που το ήθελε τόσο πολύ. Aκολουθήστε τον δυνατό βηματισμό της μέσα στο στάδιο και πετάξτε μαζί με το ακόντιό της σε ένα ταξίδι που έχει απ' όλα. Aπογοητεύσεις που έγιναν ελπίδες, αρνήσεις που έγιναν "συγχαρητήρια", φόβους που μετατράπηκαν σε δύναμη, δάκρυα λύπης που άλλαξαν σε κλάμα ευτυχίας, αδυναμίες που ξεπεράστηκαν και εμπόδια που υπερπηδήθηκαν. Zήστε με την καρδιά σας αυτό το σύγχρονο βιογραφικό παραμύθι, που μας κάνει να σκεφτούμε πως κάποιες φορές τα όνειρα είναι φτιαγμένα από το ίδιο υλικό, από το οποίο είναι φτιαγμένη και η ζωή. Kαλό ταξίδι, λοιπόν!
Subtitle: 
Με αυτοκόλλητα
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-422-487-5
Book pages: 
32
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Άννα Βερούλη γεννήθηκε στην Καβάλα και κατοικεί στο Ηράκλειο Αττικής. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από 14 ετών. Σε μικρό χρονικό διάστημα και με σκληρή δουλειά, έγινε πρωταθλήτρια Ελλάδας, Βαλκανιονίκης, Μεσογειονίκης, Πρωταθλήτρια Ευρώπης, χρυσό μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς στην Αθήνα το 1982 και κόσμου, χάλκινο μετάλλιο στο Ελσίνκι το 1983.
Σταμάτησε το 1993 έχοντας στην κατοχή της 118 χρυσά μετάλλια και ήταν στις 5 πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης αθλητριών όλων των ετών.
Από το 1990 ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική, ως εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής με την ιδιότητα της αντιδημάρχου και υπεύθυνη κυρίως για τα "αθλητικά δρώμενα" του δήμου.

Subtitle: 
Με αυτοκόλλητα
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-422-487-5
Book pages: 
32
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο