Product

Το όνειρο της Λούσυ

Product

Το όνειρο της νιότης

Το όνειρο της μαργαρίτας

Κωδικός:
152702
Description: 

Η μαργαρίτα συμβολίζει το μικρό παιδί που μεγαλώνοντας θέλει ν' ανοίξει τα φτερά του και να πετάξει: είναι η τάση του ανθρώπου προς τη γνώση. Το πουλάκι συμβολίζει τον δάσκαλο που ακολουθεί στη ζωή το παιδί μετά την οικογένεια.

Η μαργαρίτα είναι επιπλέον σύμβολο ομορφιάς. Την ανακαλύπτει ένα μικρό παιδί το οποίο,
παρόλο που ζει σ' ένα αλλοτριωμένο περιβάλλον (την πόλη), ερχόμενο στη φύση αποδεικνύεται
αγνό και άσπιλο ακόμη. Στρέφει το βλέμμα του προς την αληθινή ομορφιά και κερδίζει έτσι την αληθινή γνώση, την ψυχική και πνευματική του ανάπτυξη.

12,17 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η μαργαρίτα συμβολίζει το μικρό παιδί που μεγαλώνοντας θέλει ν' ανοίξει τα φτερά του και να πετάξει: είναι η τάση του ανθρώπου προς τη γνώση. Το πουλάκι συμβολίζει τον δάσκαλο που ακολουθεί στη ζωή το παιδί μετά την οικογένεια. Η μαργαρίτα είναι επιπλέον σύμβολο ομορφιάς. Την ανακαλύπτει ένα μικρό παιδί το οποίο, παρόλο που ζει σ' ένα αλλοτριωμένο περιβάλλον (την πόλη), ερχόμενο στη φύση αποδεικνύεται αγνό και άσπιλο ακόμη. Στρέφει το βλέμμα του προς την αληθινή ομορφιά και κερδίζει έτσι την αληθινή γνώση, την ψυχική και πνευματική του ανάπτυξη. Η μικρή μαργαρίτα ονειρεύεται όπως όλοι. Όμως, αν και το όνειρό της φαίνεται αρχικά ακατόρθωτο, στο τέλος πραγματοποιείται. Άρα μπορούμε και πρέπει πάντα να ελπίζουμε. Κεντρική ιδέα: Ποτέ να μην χάνουμε την πίστη μας στη ζωή.
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-394-633-8
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
24χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-394-633-8
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
24χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο