Product

Τρία θεατρικά έργα

Product

Τρία ιστορικά ασθενείας

Τρία ιρλανδικά αφηγήματα

Κωδικός:
22047
Manufacturer: 
Description: 

Τα τρία αυτά αφηγήματα μας πάνε στις ρίζες της ιρλανδικής πεζογραφίας σημαδεύοντας έτσι την μετέπειτα εξέλιξή της.

Η Λαίδη Γκρέγκορυ ασχολείται μ' έναν παλιό θρύλο, όπου και επισημαίνει τις παραδόσεις αυτού του τόσον ενδιαφέροντος λαού.

Η ιστορία του "Ανώνυμου" ζωντανεύει την εποχή των παραμυθάδων και την τεράστια πορεία της σαν ψυχαγωγικό και διδακτικό μέτρο μέσα στο χρόνο.

Ο Κάρλετον μας δίνει όλη τη ζοφερότητα του σκοτεινού μυστικισμού στην παλιά Ιρλανδία και με το πλούσιο ταλέντο του μας μεταφέρει στα βάθη των πρωτόγονων ενστίκτων αυτής της χώρας.

6,30 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα τρία αυτά αφηγήματα μας πάνε στις ρίζες της ιρλανδικής πεζογραφίας σημαδεύοντας έτσι την μετέπειτα εξέλιξή της. Η Λαίδη Γκρέγκορυ ασχολείται μ' έναν παλιό θρύλο, όπου και επισημαίνει τις παραδόσεις αυτού του τόσον ενδιαφέροντος λαού. Η ιστορία του "Ανώνυμου" ζωντανεύει την εποχή των παραμυθάδων και την τεράστια πορεία της σαν ψυχαγωγικό και διδακτικό μέτρο μέσα στο χρόνο. Ο Κάρλετον μας δίνει όλη τη ζοφερότητα του σκοτεινού μυστικισμού στην παλιά Ιρλανδία και με το πλούσιο ταλέντο του μας μεταφέρει στα βάθη των πρωτόγονων ενστίκτων αυτής της χώρας. Σταύρος Αντωνίου
Publications Date: 
1991
Book ISBN: 
960-7165-23-3
Book pages: 
98
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
1991
Book ISBN: 
960-7165-23-3
Book pages: 
98
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο