Product

Τρελή από έρωτα

Product

Τρελή περιπέτεια στο παραμυθένιο δάσος

Τρελή για άντρες

Κωδικός:
15130
Manufacturer: 
Description: 

Η μικρή Ίνγκριντ αγαπάει τον πατέρα της με όλη την αθωότητα και την τυφλή εμπιστοσύνη της παιδικής ηλικίας. Όταν όμως εκείνος ο τρυφερός και μαζί βίαιος άντρας που έμαθε να σκοτώνει στο Βιετνάμ θα εξαφανιστεί από τη ζωή της όμορφης γυναίκας του και της λατρεμένης του κόρης έχοντας διαπράξει ένα αποτρόπαιο έγκλημα, η κοπέλα θα νιώσει τον κόσμο της να καταρέει.

9,64 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η μικρή Ίνγκριντ αγαπάει τον πατέρα της με όλη την αθωότητα και την τυφλή εμπιστοσύνη της παιδικής ηλικίας. Όταν όμως εκείνος ο τρυφερός και μαζί βίαιος άντρας που έμαθε να σκοτώνει στο Βιετνάμ θα εξαφανιστεί από τη ζωή της όμορφης γυναίκας του και της λατρεμένης του κόρης έχοντας διαπράξει ένα αποτρόπαιο έγκλημα, η κοπέλα θα νιώσει τον κόσμο της να καταρέει. Η συνέχεια της θα είναι ένα συνεχώμενο ολίσθημα όπου αλκοόλ, ναρκωτικά, ωμό σεξ, σατανιστικές ομάδες θα είναι οι μόνιμοι συντροφοί της, έως ότου να αρχίσει μέσα από τις ονειροπολήσεις για τον πατέρα της να αναδύεται σε μια αργή και βασανιστική πορεία προς το φως.
Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-7909-17-8
Book pages: 
228
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Τζόις Κάρολ Όουτς είναι μία από τις πιο καταξιωμένες και πολύπλευρες Αμερικανίδες συγγραφείς. Γεννήθηκε το 1938, στο Λόκπορτ της Νέας Υόρκης, από φτωχή οικογένεια, και ξεκίνησε να γράφει σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών, όταν της χάρισαν την πρώτη της γραφομηχανή. Έχει ασχοληθεί με όλα σχεδόν τα λογοτεχνικά είδη -μυθιστόρημα, διήγημα, ποίηση, θέατρο, λογοτεχνική κριτική, δοκίμιο, ακόμα και παιδικό- και είναι πολυγραφότατη. Από το 1968 έως το 1978, δίδαξε στο Πανεπιστήμιο Γουίνδσορ του Καναδά και τη δημιουργική αυτή δεκαετία εξέδιδε δύο με τρία βιβλία το χρόνο. Σήμερα διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον του Νιου Τζέρσι. Εκδίδει με το σύζυγό της, Ρέιμοντ Τζ. Σμιθ, ένα μικρό λογοτεχνικό περιοδικό (The Ontario Review). Είναι πολυβραβευμένη και έχει προταθεί δύο φορές για το Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας. Έχει τιμηθεί με πολλές διακρίσεις, καθώς και με το κορυφαίο βραβείο στην Αμερική, το National Book Award.

Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-7909-17-8
Book pages: 
228
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο