Product

Τρόφιμα

Product

Τρόφιμα και καταναλωτής

Τρόφιμα για την πρόληψη του καρκίνου

Κωδικός:
168040
Description: 

Εκατομμύρια άτομα πεθαίνουν από καρκίνο κάθε χρόνο σε όλον τον κόσμο. Ο καρκίνος είναι η δεύτερη αιτία θανάτου μετά τις καρδιαγγειακές παθήσεις.

Υπάρχουν παράγοντες κινδύνου που ευνοούν την εκδήλωση αυτής της νόσου: το κάπνισμα, το οινόπνευμα, και η μόλυνση του περιβάλλοντος.

Εκτιμάται ότι το 30% των καρκίνων είναι δυνατόν να προκαλείται λίγο ως πολύ άμεσα ή έμμεσα από τις διατροφικές μας συνήθειες.

13,42 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Εκατομμύρια άτομα πεθαίνουν από καρκίνο κάθε χρόνο σε όλον τον κόσμο. Ο καρκίνος είναι η δεύτερη αιτία θανάτου μετά τις καρδιαγγειακές παθήσεις. Υπάρχουν παράγοντες κινδύνου που ευνοούν την εκδήλωση αυτής της νόσου: το κάπνισμα, το οινόπνευμα, και η μόλυνση του περιβάλλοντος. Εκτιμάται ότι το 30% των καρκίνων είναι δυνατόν να προκαλείται λίγο ως πολύ άμεσα ή έμμεσα από τις διατροφικές μας συνήθειες. Οι τροφές που αποκαλούνται αντικαρκινικές ή "τροφές για την πρόληψη του καρκίνου" περιέχουν πολλά αντιοξειδωτικά. Υπάρχουν λαοί που δεν προσβάλλονται από καρκίνο και αυτό οφείλεται στις διατροφικές τους συνήθειες. Η συγγραφέας προτείνει έναν συγκεκριμένο κατάλογο από 20 τρόφιμα που μπορούν να είναι αντικαρκινικοί παράγοντες. Με την κοινή λογική και με ατομική πειθαρχία, ο καθένας μπορεί να μειώσει δραστικά τον κίνδυνο να προσβληθεί από καρκίνο και να ζήσει μια ήρεμη και καλή ζωή.
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-536-475-1
Book pages: 
270
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-536-475-1
Book pages: 
270
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο