Product

Τρόφιμα και υγεία του καταναλωτή

Product

Τροφογνωσία

Τρόφιμα, χημεία και μικροβιολογία

Κωδικός:
76210
Αuthor: 
Description: 

Βασικές γνώσεις χημείας, φυσικής και βιολογίας, μικρόβια, μολύνσεις, τροφικές δηλητηριάσεις, υγιεινή χώρων και προσωπικού, καθαρισμός και απολύμανση, σήμανση τροφίμων, έλεγχοι στα τρόφιμα, υδατάνθρακες, λίπη, λευκώματα, βιταμίνες, μέταλλα, νερό, ένζυμα, πέψη και μεταβολισμός, διατροφή κατά ηλικία, αλλοιώσεις τροφίμων, ποτά από φρούτα, γάλα και προϊόντα γάλακτος, αφεψίματα, αλκοολική ζύμωση, μπύρα, κρασί, αφρώδης οίνος, ποτά με αλκοόλ.

10,09 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Βασικές γνώσεις χημείας, φυσικής και βιολογίας, μικρόβια, μολύνσεις, τροφικές δηλητηριάσεις, υγιεινή χώρων και προσωπικού, καθαρισμός και απολύμανση, σήμανση τροφίμων, έλεγχοι στα τρόφιμα, υδατάνθρακες, λίπη, λευκώματα, βιταμίνες, μέταλλα, νερό, ένζυμα, πέψη και μεταβολισμός, διατροφή κατά ηλικία, αλλοιώσεις τροφίμων, ποτά από φρούτα, γάλα και προϊόντα γάλακτος, αφεψίματα, αλκοολική ζύμωση, μπύρα, κρασί, αφρώδης οίνος, ποτά με αλκοόλ.
Subtitle: 
Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-331-327-0
Book pages: 
114
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-331-327-0
Book pages: 
114
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο