Product

Τρώγοντας... χάνοντας

Product

Τρώει τίποτα

Τρώει τίποτα

Κωδικός:
85065
Manufacturer: 
Description: 

Την πρώτη θέση στο βιβλίο αυτό την έχει το κλινικό υλικό. Παρατίθεται αυτούσιο και λεπτομερές, αφήνοντας τον αναγνώστη να κάνει τους δικούς του συνειρμούς, τις δικές του σκέψεις και εκτιμήσεις.
Το σπάνιο κλινικό υλικό και η εμπειρία επιτρέπουν το πέρασμα σε μια θεωρία για τη νευρογενή ανορεξία πρωτότυπη, που όμως δεν καταργεί, αλλά συμπληρώνει, πολλές από τις προγενέστερες ψυχαναλυτικές απόψεις.
Το βιβλίο δεν απευθύνεται μόνο στους ειδικούς. Γραμμένο σε ύφος απλό, απευθύνεται εξίσου σε κάθε αναγνώστη που τον ενδιαφέρει η ψυχανάλυση, η ανορεξία ή και τα δύο.

9,18 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Την πρώτη θέση στο βιβλίο αυτό την έχει το κλινικό υλικό. Παρατίθεται αυτούσιο και λεπτομερές, αφήνοντας τον αναγνώστη να κάνει τους δικούς του συνειρμούς, τις δικές του σκέψεις και εκτιμήσεις. Το σπάνιο κλινικό υλικό και η εμπειρία επιτρέπουν το πέρασμα σε μια θεωρία για τη νευρογενή ανορεξία πρωτότυπη, που όμως δεν καταργεί, αλλά συμπληρώνει, πολλές από τις προγενέστερες ψυχαναλυτικές απόψεις. Το βιβλίο δεν απευθύνεται μόνο στους ειδικούς. Γραμμένο σε ύφος απλό, απευθύνεται εξίσου σε κάθε αναγνώστη που τον ενδιαφέρει η ψυχανάλυση, η ανορεξία ή και τα δύο.
Subtitle: 
Επεξεργασία - ανορεξία
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-256-580-2
Book pages: 
142
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μίνα Μπούρα σπούδασε φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ψυχολογία στο Universite Catholique de Louvain (Βέλγιο). Μαθήτευσε στην Ecole Freudienne de Paris (διευθ. Jaques Lacan) και υπήρξε μέλος της έως τη διάλυσή της. Εργάστηκε ως ερευνήτρια στην INSERM (Institut National pour la Sante et la Recherche Medicale) από το 1969 έως το 1989. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του θεσμικού πλαισίου για την ψυχανάλυση "Ψυχαναλυτικά Σεμινάρια" του οποίου είναι μέλος. Εργάζεται ως ψυχαναλύτρια.

Subtitle: 
Επεξεργασία - ανορεξία
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-256-580-2
Book pages: 
142
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο