Product

Τυροκομία

Product

Τυρολιχουδιές

Τυροκομία

Κωδικός:
86700
Description: 

Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών και τις σύγχρονες εξελίξεις στην τυροκομία.
Σε κάθε περίπτωση, παρατίθενται οι σύγχρονες επιστημονικές και τεχνολογικές απόψεις και η σχετική πρόσφατη βιβλιογραφία, που επιτρέπουν στον αναγνώστη πλήρη κατανόηση των θεμάτων που παρουσιάζονται.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών και τις σύγχρονες εξελίξεις στην τυροκομία. Σε κάθε περίπτωση, παρατίθενται οι σύγχρονες επιστημονικές και τεχνολογικές απόψεις και η σχετική πρόσφατη βιβλιογραφία, που επιτρέπουν στον αναγνώστη πλήρη κατανόηση των θεμάτων που παρουσιάζονται. Η επιλογή των θεμάτων και ο τρόπος της παρουσίασής τους επιτρέπουν την εκτίμηση ότι θα αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα τόσο αυτών που σπουδάζουν το αντικείμενο της τυροκομίας στα πανεπιστήμιά μας όσο και αυτών που ασχολούνται με την παρασκευή των τυριών στις γαλακτοβιομηχανίες της χώρας μας.
Subtitle: 
Χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-351-515-9
Book pages: 
606
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-351-515-9
Book pages: 
606
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο