Product

Τυφλή αφοσίωση

Product

Τυφλή εμπιστοσύνη

Τυφλή βία

Κωδικός:
165062
Description: 

Ένα εμπνευσμένο comic album δυο νέων δημιουργών

Η βία ανέκαθεν αποτελούσε μία από τις μεγαλύτερες αρετές του πολιτισμού μας. Τα πολλαπλά οφέλη της βίας στον άνθρωπο σκιαγραφούνται γλαφυρά και εμπεριστατωμένα σ' αυτό το ανατριχιαστικό πόνημα από τους Ταμπάσκο/JimSam.

Στις μέρες μας, όπου αμφισβητούνται και οι πιο σταθερές αξίες, έρχονται οι δύο αυτοί εμετικοί τύποι για να μας υπενθυμίσουν πως η βία όχι μόνο διαπαιδαγωγεί σωστά αλλά και βοηθά στην ταχεία επίλυση των καθημερινών προβλημάτων.

12,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα εμπνευσμένο comic album δυο νέων δημιουργών Η βία ανέκαθεν αποτελούσε μία από τις μεγαλύτερες αρετές του πολιτισμού μας. Τα πολλαπλά οφέλη της βίας στον άνθρωπο σκιαγραφούνται γλαφυρά και εμπεριστατωμένα σ' αυτό το ανατριχιαστικό πόνημα από τους Ταμπάσκο/JimSam. Στις μέρες μας, όπου αμφισβητούνται και οι πιο σταθερές αξίες, έρχονται οι δύο αυτοί εμετικοί τύποι για να μας υπενθυμίσουν πως η βία όχι μόνο διαπαιδαγωγεί σωστά αλλά και βοηθά στην ταχεία επίλυση των καθημερινών προβλημάτων. Όπως είπε κι ο Μαχάτμα Γκάντι: "Το μόνο αποτέλεσμα που θα έχει το "οφθαλμόν αντί οφθαλμού" είναι ότι θα καταλήξει να κάνει όλον τον κόσμο τυφλό." Μήπως αυτό είναι η αιτία που...
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-6750-55-8
Book pages: 
62
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-6750-55-8
Book pages: 
62
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο