Product

Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του

Product

Υγιεινή κόμης και τριχωτού κεφαλής

Υγιεινή κόμης και τριχωτού κεφαλής

Κωδικός:
64565
Αuthor: 
Description: 

Το βιβλίο Υγιεινή Κόμης και Τριχωτού Κεφαλής αποτελεί απόσπασμα του διεθνούς μπεστσέλερ Hairdressing - The Foundations, το οποίο έχει αναγνωριστεί ως επίσημος οδηγός για τους σπουδαστές των σχολών κομμωτικής στη Μεγάλη Βρετανία. Ενδείκνυται για τους μαθητές των Τεχνικών Επαγγελματικών Λυκείων. Μερικά από τα χαρακτηριστικά του βιβλίου που διευκολύνουν σημαντικά την εκπαιδευτική διαδικασία είναι τα εξής:
- ευανάγνωστο και καλά δομημένο.
- σας ξεναγεί στους τομείς των ικανοτήτων που καλείστε να αναπτύξετε με τη βοήθεια έγχρωμων φωτογραφιών και σχεδίων.

11,30 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο Υγιεινή Κόμης και Τριχωτού Κεφαλής αποτελεί απόσπασμα του διεθνούς μπεστσέλερ Hairdressing - The Foundations, το οποίο έχει αναγνωριστεί ως επίσημος οδηγός για τους σπουδαστές των σχολών κομμωτικής στη Μεγάλη Βρετανία. Ενδείκνυται για τους μαθητές των Τεχνικών Επαγγελματικών Λυκείων. Μερικά από τα χαρακτηριστικά του βιβλίου που διευκολύνουν σημαντικά την εκπαιδευτική διαδικασία είναι τα εξής: - ευανάγνωστο και καλά δομημένο. - σας ξεναγεί στους τομείς των ικανοτήτων που καλείστε να αναπτύξετε με τη βοήθεια έγχρωμων φωτογραφιών και σχεδίων. - συμβουλές, δραστηριότητες, και εργασίες που ενισχύουν τις γνώσεις και διευκολύνουν την κατανόηση. - βήμα προς βήμα οδηγίες και πληροφορίες από διακεκριμένους κομμωτές.
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-209-515-6
Book pages: 
70
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Leo Palladino έχει διαπρέψει στον κλάδο της κομμωτικής. Διαθέτει μεγάλη πείρα στους τομείς της εκπαίδευσης και της μόρφωσης και έχει γράψει πολλά βιβλία κομμωτικής που έχουν καθιερωθεί ως διεθνή μπεστσέλερ.

Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-209-515-6
Book pages: 
70
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο