Product

Υγιεινή του κρέατος

Product

Υγιεινή του κρέατος των θηλαστικών

Υγιεινή του κρέατος

Κωδικός:
99518
Description: 

Στην έκδοση αυτή καταβλήθηκε προσπάθεια να θεραπευθούν οι αδυναμίες της προηγούμενης και να εμπλουτισθεί με νεότερα στοιχεία τα οποία δημοσιεύθηκαν κατά τη διάρκεια των ετών που μεσολάβησαν.
Ενσωματώθηκαν οι απόψεις αρμοδίων επιστημονικών επιτροπών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικώς με τις επιπτώσεις των ερφαμοζόμενων μεθόδων αναισθητοποίησης στην υγιεινή των σφαγίων.
Δίνονται στοιχεία τα οποία αφορούν στην παρουσία καταλοίπων φαρμακευτικών και άλλων ουσιών στους ιστούς των κρεοπαραγωγικών ζώων.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στην έκδοση αυτή καταβλήθηκε προσπάθεια να θεραπευθούν οι αδυναμίες της προηγούμενης και να εμπλουτισθεί με νεότερα στοιχεία τα οποία δημοσιεύθηκαν κατά τη διάρκεια των ετών που μεσολάβησαν. Ενσωματώθηκαν οι απόψεις αρμοδίων επιστημονικών επιτροπών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικώς με τις επιπτώσεις των ερφαμοζόμενων μεθόδων αναισθητοποίησης στην υγιεινή των σφαγίων. Δίνονται στοιχεία τα οποία αφορούν στην παρουσία καταλοίπων φαρμακευτικών και άλλων ουσιών στους ιστούς των κρεοπαραγωγικών ζώων. Εμπλουτίσθηκε το κεφάλαιο το οποίο αναφέρεται στην εφαρμογή της αρχής "ανάλυση κινδύνου-κρίσιμα σημεία ελέγχου", με την ανάπτυξη των λεπτομερών συστημάτων εφαρμογής της, στα σφαγεία βοοειδών, χοίρων και στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας του κρέατος. Ο βαθμός επιτυχίας του έργου θα κριθεί από τους αναγνώστες του, κυρίως φοιτητές της κτηνιατρικής καθώς και κτηνιάτρους οι οποίοι ασκούν την επιθεώρηση των σφαγίων, αλλά και από άλλους ενδιαφερόμενους. [...] Πρόδρομος Γ. Καραϊωάννογλου Θεσσαλονίκη, Μάρτιος 2004 (από τον πρόλογο της δεύτερης έκδοσης)
Subtitle: 
Επιθεώρηση των σφαγών των θηλαστικών
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-343-746-8
Book pages: 
596
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Subtitle: 
Επιθεώρηση των σφαγών των θηλαστικών
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-343-746-8
Book pages: 
596
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο