Product

Υδατική λεξιγραφία

Product

Υδατικοί πόροι

Υδατική χημεία

Κωδικός:
100952
Manufacturer: 
Description: 

To βιβλίο της "Υδατικής χημείας" είναι σχεδιασμένο για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές των Τμημάτων Μηχανικών Περιβάλλοντος, Πολιτικών Μηχανικών, Χημικών Μηχανικών καθώς και των Τμημάτων Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου που σχετίζονται με το Περιβάλλον. Το βιβλίο εισάγει τους φοιτητές στις έννοιες της υδατικής χημείας μέσα από την θεωρία, 35 παραδείγματα και 32 λυμένες ασκήσεις με περιβαλλοντικά θέματα. Ο στόχος του βιβλίου είναι να αναδείξει ότι η ολοκληρωμένη γνώση της χημείας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επίλυση περιβαλλοντικών προβλημάτων.

28,76 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

To βιβλίο της "Υδατικής χημείας" είναι σχεδιασμένο για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές των Τμημάτων Μηχανικών Περιβάλλοντος, Πολιτικών Μηχανικών, Χημικών Μηχανικών καθώς και των Τμημάτων Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου που σχετίζονται με το Περιβάλλον. Το βιβλίο εισάγει τους φοιτητές στις έννοιες της υδατικής χημείας μέσα από την θεωρία, 35 παραδείγματα και 32 λυμένες ασκήσεις με περιβαλλοντικά θέματα. Ο στόχος του βιβλίου είναι να αναδείξει ότι η ολοκληρωμένη γνώση της χημείας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επίλυση περιβαλλοντικών προβλημάτων. [...] (από τον πρόλογο του συγγραφέα)
Subtitle: 
Θεωρία, μοντέλα και περιβαλλοντικές εφαρμογές
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-431-957-4
Book pages: 
317
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Νικόλαος Π. Νικολαΐδης είναι διδάκτωρ Μηχανικός Περιβάλλοντος με πτυχία από το University of Iowa, U.S.A. (B.S., M.S., και Ph.D.). Αναπληρωτής Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Υδρογεωχημικής Μηχανικής και Αποκατάστασης Εδαφών στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης. Διετέλεσε Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος στο University of Connecticut, U.S.A. καθώς και Διευθυντής του Προγράμματος Μηχανικών Περιβάλλοντος. Έχει πλούσιο διδακτικό και ερευνητικό έργο.

Subtitle: 
Θεωρία, μοντέλα και περιβαλλοντικές εφαρμογές
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-431-957-4
Book pages: 
317
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο