Product

Υπερηχοκαρδιογραφία

Product

Υπερηχοτομογραφία του γαστρεντερικού συστήματος

Υπερηχοτομογραφία

Κωδικός:
175597
Description: 

Το πρακτικό και περιεκτικό σύγγραμμα καλύπτει επαρκώς κάθε απαραίτητη σύγχρονη πληροφορία για την υπερηχοτομογραφια σώματος και αγγείων καθώς και για το μαιευτικό και γυναικολογικό υπερηχογράφημα. μ' ένα εξαιρετικά φιλικό για τον χρήστη τρόπο.

- Καλύπτει τα πάντα, από βασικές αρχές μέχρι τις πρότυπες τεχνικές, εστιάζοντας στην ειδική ενημέρωση που χρειάζεται για εξάσκηση και επιβεβαίωση.
- Προσφέρει μια πλήρη γκάμα εικόνων για κάθε τύπο παθολογίας, βοηθώντας την αναγνώριση ενός μεγάλου εύρους υπερηχοτομογραφικών ευρημάτων.

152,64 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το πρακτικό και περιεκτικό σύγγραμμα καλύπτει επαρκώς κάθε απαραίτητη σύγχρονη πληροφορία για την υπερηχοτομογραφια σώματος και αγγείων καθώς και για το μαιευτικό και γυναικολογικό υπερηχογράφημα. μ' ένα εξαιρετικά φιλικό για τον χρήστη τρόπο. - Καλύπτει τα πάντα, από βασικές αρχές μέχρι τις πρότυπες τεχνικές, εστιάζοντας στην ειδική ενημέρωση που χρειάζεται για εξάσκηση και επιβεβαίωση. - Προσφέρει μια πλήρη γκάμα εικόνων για κάθε τύπο παθολογίας, βοηθώντας την αναγνώριση ενός μεγάλου εύρους υπερηχοτομογραφικών ευρημάτων. Πλήρως επίκαιρο... και καλύτερο από ποτέ! - Περιλαμβάνει νέα κεφάλαια για Πρακτική Φυσική, Κατώτερο Ουροποιογεννητικό, Γενικά για την Κοιλιά, Τράχηλο και Θώρακα και Άκρα - Παρουσιάζει νέες απόψεις για την αυχενική διαφάνεια, την κυστική αδενωματώδη δυσπλασία και την έκτοπη κύηση στα κεφάλαια της μαιευτικής και της γυναικολογίας. - Περιέχει σχεδόν εξ' ολοκλήρου νέες εικόνες - περισσότερες από 175 είναι έγχρωμες - όλες μέγιστης ευκρίνειας με πρότυπο εξοπλισμό. Επειδή είναι τόσο συμπαγές, κλινικά προσανατολισμένο και ευανάγνωστο, το βιβλίο "Υπερηχοτομογραφια: The Requisites" είναι ένα ιδανικό εργαλείο μελέτης καθώς και μια κατάλληλη αναφορά για την καθημερινή πρακτική.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-88361-8-2
Book pages: 
624
Book Dimensions: 
30χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-88361-8-2
Book pages: 
624
Book Dimensions: 
30χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο