Product

Υπνοβάτες του Σεπτέμβρη

Product

Υπνοδυναμική

Υπνοβάτισσα γη

Κωδικός:
78486
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Η Υπνοβάτισσα γη εκτυλίσσεται στη σύγχρονη Μοζαμβίκη, έναν τόπο ρημαγμένο για δεκαετίες ολόκληρες από τον πόλεμο και την πείνα.
Με φόντο αυτό το εφιαλτικό σκηνικό, η ποιητική γραφή του Mia Couto, αντλώντας στοιχεία από την προφορική παράδοση της πατρίδας του, μας μεταφέρει σ' έναν μαγικό κόσμο όπου τα όρια ανάμεσα στη ζωή και στο θάνατο, την πραγματικότητα, τη φαντασία και το υπερφυσικό, είναι δυσδιάκριτα αν όχι ανύπαρκτα.

12,15 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Υπνοβάτισσα γη εκτυλίσσεται στη σύγχρονη Μοζαμβίκη, έναν τόπο ρημαγμένο για δεκαετίες ολόκληρες από τον πόλεμο και την πείνα. Με φόντο αυτό το εφιαλτικό σκηνικό, η ποιητική γραφή του Mia Couto, αντλώντας στοιχεία από την προφορική παράδοση της πατρίδας του, μας μεταφέρει σ' έναν μαγικό κόσμο όπου τα όρια ανάμεσα στη ζωή και στο θάνατο, την πραγματικότητα, τη φαντασία και το υπερφυσικό, είναι δυσδιάκριτα αν όχι ανύπαρκτα. Η Υπνοβάτισσα γη, πρώτο μυθιστόρημα του Mia Couto, χαιρετίστηκε από τους κριτικούς ως ένα από τα καλύτερα δείγματα της σύγχρονης λογοτεχνίας στην πορτογαλική γλώσσα.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-7872-10-Χ
Book pages: 
242
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Mia Couto γεννήθηκε το 1955 στην Μπέιρα της Μοζαμβίκης. Σπούδασε ιατρική και βιολογία. Έχει διατελέσει διευθυντής του ΑΙΜ (Πρακτορείο Ειδήσεων της Μοζαμβίκης) και έχει τιμηθεί για το συγγραφικό του έργο με πολλά βραβεία. Σήμερα εργάζεται ως βιολόγος στο εθνικό πάρκο του νησιού Inhaca στη Μοζαμβίκη.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-7872-10-Χ
Book pages: 
242
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο