Product

Υπόθεση Έλγιν

Product

Υπόθεση Ζαχαριάδη

Υπόθεση εργασία

Κωδικός:
144393
Manufacturer: 
Description: 

"...πρέπει να διατηρήσουμε την ισορροπία και την ισοτιμία μεταξύ των Οικονομικών και Κοινωνικών Πολιτικών, με κύριο μέλημά μας οι δεύτερες να μην υπολείπονται στον τροχό της Ανάπτυξης.
Η πραγματικότητα έχει δείξει ότι μια χώρα καθίσταται ανταγωνιστική όταν παράλληλα με την οικονομική ανάπτυξη, πετυχαίνει υψηλά επίπεδα Κοινωνικής Συνοχής, που με τη σειρά τους διασφαλίζουν τη δυναμική και ουσιαστική προσήλωση της κοινωνίας στην καλλιέργεια της ποιότητας, της καινοτομίας και της παραγωγικότητας της εργασίας.

15,34 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"...πρέπει να διατηρήσουμε την ισορροπία και την ισοτιμία μεταξύ των Οικονομικών και Κοινωνικών Πολιτικών, με κύριο μέλημά μας οι δεύτερες να μην υπολείπονται στον τροχό της Ανάπτυξης. Η πραγματικότητα έχει δείξει ότι μια χώρα καθίσταται ανταγωνιστική όταν παράλληλα με την οικονομική ανάπτυξη, πετυχαίνει υψηλά επίπεδα Κοινωνικής Συνοχής, που με τη σειρά τους διασφαλίζουν τη δυναμική και ουσιαστική προσήλωση της κοινωνίας στην καλλιέργεια της ποιότητας, της καινοτομίας και της παραγωγικότητας της εργασίας. Για αυτό, πιστεύω ακράδαντα ότι η κοινωνική προστασία και η κοινωνική ένταξη αποτελούν τόσο συνέπειες όσο και προϋποθέσεις για την επιτυχία των στόχων της οικονομικής μεγέθυνσης και της πλήρους απασχόλησης". Σε ένα από τα ευρωπαϊκά συνέδρια, που γίνονται τον τελευταίο καιρό για την αντιμετώπιση της κρίσης, ακούστηκε ότι "πρώτος μας στόχος είναι να σώσουμε το πλήρωμα και όχι το πλοίο". Αυτός είναι και ο πυρήνας αυτού του βιβλίου: Η προστασία της εργασίας και η στήριξη των εργαζομένων.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-336-440-1
Book pages: 
245
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δημήτρης Κοντός γεννήθηκε στα Φάρσαλα το 1953. Κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα από το 1964, όταν η οικογένειά του μετακόμισε. Σπούδασε οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και Δημόσια Υγεία στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Μομφεράτου και έχει δύο κόρες.
Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.
Το "Υπόθεση εργασία" είναι το πρώτο του βιβλίο.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-336-440-1
Book pages: 
245
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο