Product

Φάκελος Τ.Μ.Τ.

Product

Φάκελος "τι τρώμε"

Φάκελος "τι τρώμε"

Κωδικός:
95492
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

... έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι κρύβεται πραγματικά μέσα στα λαχταριστά φαγητά και τις λαίμαργες μυρωδιές των fast food;
Εάν η μόνη ανησυχία σας μέχρι σήμερα ήταν η χοληστερίνη... ξεχάστε την και μάθετε τι πραγματικά υπάρχει στο κρέας και τις άλλες έτοιμες τροφές που σας σερβίρουν ή που αγοράζετε... θυμηθείτε ειδήσεις όπως: "Μολυσμένος κιμάς αποσύρθηκε αφού έστειλε στο νοσοκομείο εκατοντάδες"... "το σάντουιτς με ψητό κοτόπουλο γνωστής εταιρείας fast food περιέχει εκχυλίσματα βοδινού κρέατος"...

15,59 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

... έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι κρύβεται πραγματικά μέσα στα λαχταριστά φαγητά και τις λαίμαργες μυρωδιές των fast food; Εάν η μόνη ανησυχία σας μέχρι σήμερα ήταν η χοληστερίνη... ξεχάστε την και μάθετε τι πραγματικά υπάρχει στο κρέας και τις άλλες έτοιμες τροφές που σας σερβίρουν ή που αγοράζετε... θυμηθείτε ειδήσεις όπως: "Μολυσμένος κιμάς αποσύρθηκε αφού έστειλε στο νοσοκομείο εκατοντάδες"... "το σάντουιτς με ψητό κοτόπουλο γνωστής εταιρείας fast food περιέχει εκχυλίσματα βοδινού κρέατος"... Μέσα από την ουσιαστική έρευνα και τα μάτια του Eric Schlosser ζούμε στο παρασκήνιο των εστιατορίων· στις εργοστασιακές φάρμες, αλλά και στα σφαγεία τα οποία διευθύνονται από εταιρείες κολοσσούς. Ένα βιβλίο που θα σας σοκάρει και θα το θυμάστε κάθε φορά που θα μπαίνετε στον πειρασμό ενός "πλαστικού"γεύματος... είτε αυτό σας σερβίρεται σε κάποιο fast food, είτε σαν εύκολη λύση στο σπίτι, είτε αγορασμένο από το κοντινότερο σούπερ-μάρκετ.
Subtitle: 
Η έρευνα σοκ που θα αλλάξει τον τρόπο που τρώμε για πάντα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-364-277-0
Book pages: 
413
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Eric Schlosser ερευνά τη βιομηχανία του γρήγορου φαγητού επί σειρά ετών. Τα άρθρα του εμφανίζονται στο "Rolling Stone" και στο "The New Yorker" και από το 1996 είναι ανταποκριτής της "Atlantic Monthly". Του έχει απονεμηθεί το βραβείο National Magazine Award για τα βιβλία του "Reefer madness" και "Marijuana and the law" και το βραβείο του Sidney Hillman Foundation για το δημοσιογραφικό του έργο.

Subtitle: 
Η έρευνα σοκ που θα αλλάξει τον τρόπο που τρώμε για πάντα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-364-277-0
Book pages: 
413
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο