Product

Φίλε μου Κάρολε

Product

Φιλεκπαιδευτική εταιρεία και υπόδουλος ελληνισμός 1836-1914

Φίλε... εσύ καπνίζεις;

Κωδικός:
146515
Manufacturer: 
Description: 

Να ζεις αληθινά ελεύθερος ή υποδουλωμένος σε κάτι -έστω κι αν αυτό το κάτι σού προσφέρει μια υποτυπώδη ευχαρίστηση;

Στο βωμό αυτής της υποτιθέμενης, στιγμιαίας, χαράς είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις ακόμα και την ίδια τη ζωή σου;

Κι αν θεωρείς ότι η ζωή σου ούτως ή άλλως σου είναι αδιάφορη, κι αν θέλεις απλώς ν' ακολουθήσεις τους πολλούς, στάσου για ένα μονάχα λεπτό, σκέψου και τραγούδα μέσα από την ψυχή σου...

"Μην κοιτάς τους άλλους που γύρω σου καπνίζουν. Δε χρειάζονται τσιγάρο αυτοί που ξεχωρίζουν."

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Να ζεις αληθινά ελεύθερος ή υποδουλωμένος σε κάτι -έστω κι αν αυτό το κάτι σού προσφέρει μια υποτυπώδη ευχαρίστηση; Στο βωμό αυτής της υποτιθέμενης, στιγμιαίας, χαράς είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις ακόμα και την ίδια τη ζωή σου; Κι αν θεωρείς ότι η ζωή σου ούτως ή άλλως σου είναι αδιάφορη, κι αν θέλεις απλώς ν' ακολουθήσεις τους πολλούς, στάσου για ένα μονάχα λεπτό, σκέψου και τραγούδα μέσα από την ψυχή σου... "Μην κοιτάς τους άλλους που γύρω σου καπνίζουν. Δε χρειάζονται τσιγάρο αυτοί που ξεχωρίζουν." Κάποιος μανιώδης καπνιστής δήλωσε: "Αν θέλεις να σταματήσεις το κάπνισμα, απλώς μην το αρχίσεις..." Ο Τάσος το άρχισε. Θα μπορέσει -μα το σημαντικότερο- θα θελήσει να το σταματήσει; Ένας έφηβος, το κάπνισμα, οι θλιβερές συνέπειές του και μία ιστορία παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νέους. Επίκαιρη όσο ποτέ!
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-328-375-4
Book pages: 
68
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Νικολέττα Σκάλκου γεννήθηκε το 1974. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ με κατεύθυνση Μεσαιωνικής και Νεοελληνικής Φιλολογίας. Έχει παρακολουθήσει φροντιστήριο στελεχών Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια, σε ραδιοφωνικές εκπομπές, σχολεία και βιβλιοθήκες για παρουσίαση βιβλίων κλπ. Είναι επίσης υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας. Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-328-375-4
Book pages: 
68
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο