Product

Φίλοι σε ελαφρήν απόκλιση

Product

Φίλοι στη φάρμα

Φίλοι σε ξένο τόπο

Κωδικός:
149186
Description: 

Ο Λάντι και Γκέντι, έρχονται μικρά παιδιά στην Ελλάδα, το μόνο που τους συνδέει στην αρχή είναι η ίδια πατρίδα, η Αλβανία. Τα δυο παιδιά μεγαλώνουν στην ίδια γειτονιά με τον Γκέντι, να κάνει ότι του ζητά ο Λάντι, αρκεί ο μεγαλόσωμος ήρωας να του χαρίζει τη φιλία του.
"Θα πηγαίνεις όπου σε στέλνω, θα μιλάς μόνο όταν σου το επιτρέπω, επίσης σπόρε, θα κάνεις στις παρέες μου ότι σου λέω", του ζητά ο Λάντι και ο Γκέντι, έχοντας ανάγκη τη φιλία του, δέχεται αυτή την πρότασή του και αδύναμος δεν αντιδρά.
Μέχρι πότε όμως!

7,07 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Λάντι και Γκέντι, έρχονται μικρά παιδιά στην Ελλάδα, το μόνο που τους συνδέει στην αρχή είναι η ίδια πατρίδα, η Αλβανία. Τα δυο παιδιά μεγαλώνουν στην ίδια γειτονιά με τον Γκέντι, να κάνει ότι του ζητά ο Λάντι, αρκεί ο μεγαλόσωμος ήρωας να του χαρίζει τη φιλία του. "Θα πηγαίνεις όπου σε στέλνω, θα μιλάς μόνο όταν σου το επιτρέπω, επίσης σπόρε, θα κάνεις στις παρέες μου ότι σου λέω", του ζητά ο Λάντι και ο Γκέντι, έχοντας ανάγκη τη φιλία του, δέχεται αυτή την πρότασή του και αδύναμος δεν αντιδρά. Μέχρι πότε όμως! Διαβάστε το "Φίλοι σε ξένο τόπο" και μην το αφήσετε ασχολίαστο. Τι θα γινόταν αν η φιλία στηριζόταν στην πλήρη υποταγή του ενός στον άλλο! Τι θα γινόταν αν ο ψυχικός εκβιασμός επηρέαζε μόνιμα τις σχέσεις των φίλων!
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6864-20-0
Book pages: 
40
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6864-20-0
Book pages: 
40
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο