Product

Φαντασία πολιτείας ισονόμου

Product

Φαντασιακές κοινότητες

Φαντασία, η μεγάλη diva

Κωδικός:
187346
Description: 

Το βιβλίο είναι ένας οδηγός για την αγάπη και την αλήθεια που ξεπερνά το χρόνο.

Μια πραγματικά πολύτιμη πνευματική εργαλειοθήκη που προορίζεται για ανθρώπους που θέλουν να ξέρουν πώς να ζήσουν μια ζωή με νόημα, πώς να βρουν ένα σύντροφο ψυχής, πώς να συναντηθούν με τον εσωτερικό τους δάσκαλο και να αγγίξουν το άπειρο!

Η ψυχίατρος και συγγραφέας Μαρία Λεβέντη ανοίγει διάπλατα ένα ανεπανάληπτο εικονικό παράθυρο για να περιηγηθεί ο αναγνώστης με ασφάλεια και σιγουριά στο λαβύρινθο του μυαλού του, κατορθώνοντας με μοναδικό τρόπο να κάνει το "δύσκολο" απλό.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο είναι ένας οδηγός για την αγάπη και την αλήθεια που ξεπερνά το χρόνο. Μια πραγματικά πολύτιμη πνευματική εργαλειοθήκη που προορίζεται για ανθρώπους που θέλουν να ξέρουν πώς να ζήσουν μια ζωή με νόημα, πώς να βρουν ένα σύντροφο ψυχής, πώς να συναντηθούν με τον εσωτερικό τους δάσκαλο και να αγγίξουν το άπειρο! Η ψυχίατρος και συγγραφέας Μαρία Λεβέντη ανοίγει διάπλατα ένα ανεπανάληπτο εικονικό παράθυρο για να περιηγηθεί ο αναγνώστης με ασφάλεια και σιγουριά στο λαβύρινθο του μυαλού του, κατορθώνοντας με μοναδικό τρόπο να κάνει το "δύσκολο" απλό. Με ολοκληρωμένες πρακτικές ασκήσεις, κατανοητές οδηγίες και ζωντανά παραδείγματα το βιβλίο σε προσανατολίζει με ευκολία και ακρίβεια στο δρόμο της προσωπικής ελευθερίας.
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
618-80116-5-5
Book pages: 
160
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
618-80116-5-5
Book pages: 
160
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο