Product

Φαρμακευτικός οδηγός ΜΕΘ και επειγόντων

Product

Φαρμάκι με ζάχαρη

Φαρμάκι

Κωδικός:
73746
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Σούρουπο, στην Ταϊλάνδη. Ένα δεκάχρονο αγοράκι φυλάει τις αγελάδες του μέσα στην ειρηνική εξοχή. Είναι ένα αγοράκι σακάτικο αλλά ονειροπόλο, που εμπιστεύεται τη μοίρα του στη ζωή που θα έρθει. Ξαφνικά θα του επιτεθεί μια τεράστια κόμπρα. Το παιδί θα συγκεντρώσει όλες του τις δυνάμεις σ' αυτή τη θανάσιμη πάλη και θα κατορθώσει, με το μοναδικό γερό χέρι του, να κρατήσει σε απόσταση το φαρμακερό στόμα του τέρατος, που τυλιγμένο γύρω του τού συντρίβει το σώμα.

8,26 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σούρουπο, στην Ταϊλάνδη. Ένα δεκάχρονο αγοράκι φυλάει τις αγελάδες του μέσα στην ειρηνική εξοχή. Είναι ένα αγοράκι σακάτικο αλλά ονειροπόλο, που εμπιστεύεται τη μοίρα του στη ζωή που θα έρθει. Ξαφνικά θα του επιτεθεί μια τεράστια κόμπρα. Το παιδί θα συγκεντρώσει όλες του τις δυνάμεις σ' αυτή τη θανάσιμη πάλη και θα κατορθώσει, με το μοναδικό γερό χέρι του, να κρατήσει σε απόσταση το φαρμακερό στόμα του τέρατος, που τυλιγμένο γύρω του τού συντρίβει το σώμα. Το παιδί τρέχει γυρεύοντας τη βοήθεια των δικών του ανθρώπων, αυτοί όμως, μόλις αντικρίζουν στα μάτια τους το διπλό τέρας, το βάζουν έντρομοι στα πόδια. Ο αναγνώστης παρακολουθεί με κομμένη ανάσα αυτό το εφαλτικό πάλεμα, που είναι και μία μεταφορά της συγκλονιστικής αλλά και πικρής συνθήκης του ανθρώπου. Με αυτό το σπάνιας έντασης αλλά και γοητείας κείμενο, ο Σανέχ Σανγκσούκ αγγίζει την έννοια του κλασικού στην πιο αγνή του μορφή.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-264-177-0
Book pages: 
82
Book Dimensions: 
20χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Πτυχιούχος στις σπουδές αγγλικής λογοτεχνίας και γλώσσας, ο συγγραφέας , που γεννήθηκε το 1957 κοτνά στη Μπανγκόκ, έχει επιβληθεί ως ένας από τους πιο χαρισματικούς της γενιάς του.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-264-177-0
Book pages: 
82
Book Dimensions: 
20χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο