Product

Φοίβη

Product

Φοίβη, η ελαφίνα του φεγγαριού

Φοίβη

Κωδικός:
119272
Manufacturer: 
Description: 

Οι "Δύο κόσμοι" αποτελούν το δεύτερο μέρος της τριλογίας, η οποία έχει τον τίτλο: Φοίβη. Το κάθε ένα εξ αυτών μπορεί να αντιμετωπισθεί σχετικά ως αυτόνομο, όπως περίπου αυτόνομες, κατά την ίδια έννοια, είναι και οι οκτώ σκηνές, από τις οποίες απαρτίζεται το έργο. Ο αναγνώστης δύναται, μη ακολουθώντας τη ροή που προτείνεται, να το διαβάζει με όποια σειρά σκηνών επιθυμεί, χωρίς να χάσει το σοβαρότερο τμήμα του νοήματος.

11,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι "Δύο κόσμοι" αποτελούν το δεύτερο μέρος της τριλογίας, η οποία έχει τον τίτλο: Φοίβη. Το κάθε ένα εξ αυτών μπορεί να αντιμετωπισθεί σχετικά ως αυτόνομο, όπως περίπου αυτόνομες, κατά την ίδια έννοια, είναι και οι οκτώ σκηνές, από τις οποίες απαρτίζεται το έργο. Ο αναγνώστης δύναται, μη ακολουθώντας τη ροή που προτείνεται, να το διαβάζει με όποια σειρά σκηνών επιθυμεί, χωρίς να χάσει το σοβαρότερο τμήμα του νοήματος. Τεχνικά όμως δεν συμβαίνει έτσι. Η πρώτη σκηνή, λόγου χάριν, λειτουργεί ως συμπλήρωμα της τελευταίας. Η δεύτερη σχετίζεται με τον έναν εκ των τριών πρωταγωνιστών: τον Επίλαο. Η τέταρτη αφορά στον άλλο: τον θεοκλή, ενώ η έβδομη την Φοίβη. Κάθε μια λειτουργεί ως αντίστιξη στην άλλη. Σε κάθε περίπτωση, βεβαίως, αποκτά κανείς πλήρη εικόνα της όλης ιστορίας, όταν έχει ανά χείρας ολόκληρη την τριλογία. (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Subtitle: 
Οι δύο κόσμοι: Έργο σε οκτώ σκηνές
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6619-27-3
Book pages: 
162
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Θεόδωρος Παπαηλίας γεννήθηκε το 1954. Σπούδασε οικονομικά στην Αθήνα και στη Γερμανία, όπου αναγορεύθηκε σε διδάκτορα Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Εργάσθηκε επί δεκαετία σε διευθύνσεις μελετών ως ερευνητής και από το 1990 διδάσκει σε προπτυχιακούς (Πολιτική Οικονομία) και σε μεταπτυχιακούς φοιτητές (Δημόσια Οικονομικά, Κοινωνική Πολιτική, Συστήματα Υγείας). Έχει δημοσιεύσει πολλές μονογραφίες, βιβλία και άρθρα, ενώ έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Subtitle: 
Οι δύο κόσμοι: Έργο σε οκτώ σκηνές
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6619-27-3
Book pages: 
162
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο