Product

Φονικό πάθος

Product

Φονικό στη Ρόδο

Φονικό πάθος

Κωδικός:
139914
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Δέκα χρόνια προσπαθούσε ο αστυνομικός Άρτσι Σέρινταν να πιάσει την Γκρέτσεν Λόουελ, μια πανέμορφη κατά συρροήν δολοφόνο, αλλά τελικά τον έπιασε εκείνη. Τον βασάνιζε ανελέητα δέκα μέρες. Στο τέλος, αντί να τον σκοτώσει, τον άφησε να φύγει κι εκείνη πήγε και παραδόθηκε.

Τώρα η Γκρέτσεν ήταν στη φυλακή, ισόβια, και ο Άρτσι ζούσε στη δική του φυλακή - εθισμένος στα ισχυρά παυσίπονα, αποκομμένος απ' την προηγούμενη ζωή του, νιώθοντας μια θανάσιμη έλξη προς τη δολοφόνο.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Δέκα χρόνια προσπαθούσε ο αστυνομικός Άρτσι Σέρινταν να πιάσει την Γκρέτσεν Λόουελ, μια πανέμορφη κατά συρροήν δολοφόνο, αλλά τελικά τον έπιασε εκείνη. Τον βασάνιζε ανελέητα δέκα μέρες. Στο τέλος, αντί να τον σκοτώσει, τον άφησε να φύγει κι εκείνη πήγε και παραδόθηκε. Τώρα η Γκρέτσεν ήταν στη φυλακή, ισόβια, και ο Άρτσι ζούσε στη δική του φυλακή - εθισμένος στα ισχυρά παυσίπονα, αποκομμένος απ' την προηγούμενη ζωή του, νιώθοντας μια θανάσιμη έλξη προς τη δολοφόνο. Μια νέα σειρά από δολοφονίες που καλείται να εξιχνιάσει ο Άρτσι κάνει ακόμα πιο ασφυκτικό το ψυχολογικό του αδιέξοδο και πιο αμυδρή την ελπίδα ν' απαγκιστρωθεί από το τυραννικό του πάθος...
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-410-548-5
Book pages: 
437
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Τσέλσι Κέιν είναι η συγγραφέας της μπεστ σέλερ σειράς θρίλερ Archie Sheridan/Gretchen Lowell και της σειράς Τhe Kick Lannigan. Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε τριάντα γλώσσες. Ο Στέφεν Κινγκ θεώρησε το Φονικό πάθος ένα από τα καλύτερα εκατό θρίλερ όλων των εποχών. Ζει στο Πόρτλαντ με τον άντρα και την κόρη της.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-410-548-5
Book pages: 
437
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο