Product

Φτερωτό μπαλάκι

Product

Φτιαγμένες να διαρκέσουν

Φτερωτός κόσμος

Κωδικός:
137797
Manufacturer: 
Description: 

Αυτό το λεύκωμα θα έπρεπε να έχει τίτλο "τα πουλιά είναι όμορφα", γιατί φτιάχτηκε με αυτό το σκεπτικό. Σκοπός μας ήταν να δείξουμε ότι αυτά τα πλάσματα που συνήθως πετούν ή στέκουν πολύ μακριά μας, κρύβουν απίστευτη ομορφιά.

Είμαστε περικυκλωμένοι από δεκάδες έντυπα που περιέχουν εκατοντάδες φωτογραφίες κάποιων διάσημων ή πάμπλουτων ή πανέμορφων ανθρώπων. Όλοι αυτοί απαθανατίζονται με πανάκριβες μηχανές και εξαιρετικές φωτογραφικές τεχνικές για να αναδειχθεί η πιο φωτογενής πλευρά και η πλέον εντυπωσιακή τους έκφραση.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αυτό το λεύκωμα θα έπρεπε να έχει τίτλο "τα πουλιά είναι όμορφα", γιατί φτιάχτηκε με αυτό το σκεπτικό. Σκοπός μας ήταν να δείξουμε ότι αυτά τα πλάσματα που συνήθως πετούν ή στέκουν πολύ μακριά μας, κρύβουν απίστευτη ομορφιά. Είμαστε περικυκλωμένοι από δεκάδες έντυπα που περιέχουν εκατοντάδες φωτογραφίες κάποιων διάσημων ή πάμπλουτων ή πανέμορφων ανθρώπων. Όλοι αυτοί απαθανατίζονται με πανάκριβες μηχανές και εξαιρετικές φωτογραφικές τεχνικές για να αναδειχθεί η πιο φωτογενής πλευρά και η πλέον εντυπωσιακή τους έκφραση. Εμείς χρησιμοποιήσαμε τα ίδια μέσα και τεχνικές στην άγρια φύση, για να φωτογραφίσουμε τα πουλιά και για να δείξουμε ότι και αυτά είναι πανέμορφα, εκφραστικά και ικανά να προσελκύσουν το βλέμμα των περαστικών έξω από τα περίπτερα. Ακόμη, θελήσαμε να δείξουμε και σε όσους έχουν ένα μικροπούλι στο κλουβί τους, την αθέατη γοητεία που κρύβει αυτό το πλάσμα που καθημερινά συναναστρέφονται και ποτέ δεν αξιώθηκαν να παρατηρήσουν από κοντά. [...] Κάποτε στην Ελλάδα, την πιο πλούσια από όλες τις χώρες της Ευρώπης σε ποικιλία πουλιών, αυτή η δουλειά έπρεπε να γίνει... Γιώργος Αβαγιανός
Subtitle: 
Η αστραφτερή ομορφιά των πουλιών με τον φακό του Γιώργου Αβαγιανού
Publications Date: 
2008
Book pages: 
170
Book Dimensions: 
30χ30
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Η αστραφτερή ομορφιά των πουλιών με τον φακό του Γιώργου Αβαγιανού
Publications Date: 
2008
Book pages: 
170
Book Dimensions: 
30χ30
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο