Product

Φυλακισμένη στο παρελθόν

Product

Φύλαξ υδάτων

Φυλακισμένοι στις σκέψεις μας

Κωδικός:
176795
Description: 

Γιατί μερικοί άνθρωποι μπορούν να αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις με μεγαλύτερη ευκολία απ΄ότι άλλοι; Είναι εφικτό να τις αντιμετωπίζουμε με χιούμορ και αισιοδοξία και να διδασκόμαστε απ΄αυτές; Και πως μπορούμε να ανακαλύπτουμε πραγματικό νόημα και αληθινή ευτυχία σε κάθε στιγμή της ζωής μας;

Ο Αλέξανδρος Παττακός, στηριζόμενος στη φιλοσοφία και το θεραπευτικό σύστημα του παγκοσμίως γνωστού ψυχιάτρου Βίκτωρ Φρανκλ, μας δίνει επτά βασικές αρχές, για να ανακαλύψουμε οι ίδιοι τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα.

19,53 €
17,58 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Γιατί μερικοί άνθρωποι μπορούν να αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις με μεγαλύτερη ευκολία απ΄ότι άλλοι; Είναι εφικτό να τις αντιμετωπίζουμε με χιούμορ και αισιοδοξία και να διδασκόμαστε απ΄αυτές; Και πως μπορούμε να ανακαλύπτουμε πραγματικό νόημα και αληθινή ευτυχία σε κάθε στιγμή της ζωής μας; Ο Αλέξανδρος Παττακός, στηριζόμενος στη φιλοσοφία και το θεραπευτικό σύστημα του παγκοσμίως γνωστού ψυχιάτρου Βίκτωρ Φρανκλ, μας δίνει επτά βασικές αρχές, για να ανακαλύψουμε οι ίδιοι τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα. "Η ζωή και η εργασία σε τέτοιους καιρούς, που διαρκώς αλλάζουν, απαιτεί θάρρος. Το βιβλίο αυτό μας βοηθά να συνδέσουμε τον εαυτό μας με το νόημα, με σκοπό να είμαστε πιο ευτυχισμένοι και να συνδημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον". (Lisa Schilling, RN, MPH, Vice President, Healthcare Performance Improvement, Kaiser Permanente) "Χωρίς να στοχεύει στο να δώσει "συνταγές", ο Παττακός τις παρουσιάζει ξεκάθαρα και πειστικά, υποστηρίζοντας τες μέσω προσωπικών παρατηρήσεων και εμπειριών, μέσα από μαρτυρίες και αναφορές [...], προσφέροντας κάτι περισσότερο από απλά ψήγματα πνεύματος και κοινής λογικής". (Dr. Franz J. Vesely, Viktor Frankl Institute, Vienna, Austria)
Subtitle: 
Οι αρχές του Βίκτωρ Φρανκλ για την αναζήτηση νοήματος στη ζωή και την εργασία
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-6775-55-0
Book pages: 
263
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Οι αρχές του Βίκτωρ Φρανκλ για την αναζήτηση νοήματος στη ζωή και την εργασία
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-6775-55-0
Book pages: 
263
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο