Product

Φυσικές επιστήμες στην αρχαιολογία

Product

Φυσικές ιστορίες

Φυσικές θεραπείες για κοινές αρρώστιες

Κωδικός:
84708
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Στο βιβλίο αυτό η Linda Clark, συγγραφέας πολλών best sellers που εμπιστεύονται εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο (γιατροί και μη), διαπραγματεύεται τις πιο κοινές αρρώστιες των ημερών μας και περιγράφει φυσικές αγωγές που χρησιμοποιήθηκαν με εξαιρετικά αποτελέσματα για τη θεραπεία τους. Είναι ένα βιβλίο για όσους θέλουν να έχουν τον έλεγχο της δικής τους υγείας.
Μεταξύ άλλων εξετάζονται: Αλλεργίες, αρθρίτιδα, άσθμα, οσφυαλγίες, πονοκέφαλοι, καταρράκτης, καρδιοπάθειες, υπέρταση κ.ά.

10,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στο βιβλίο αυτό η Linda Clark, συγγραφέας πολλών best sellers που εμπιστεύονται εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο (γιατροί και μη), διαπραγματεύεται τις πιο κοινές αρρώστιες των ημερών μας και περιγράφει φυσικές αγωγές που χρησιμοποιήθηκαν με εξαιρετικά αποτελέσματα για τη θεραπεία τους. Είναι ένα βιβλίο για όσους θέλουν να έχουν τον έλεγχο της δικής τους υγείας. Μεταξύ άλλων εξετάζονται: Αλλεργίες, αρθρίτιδα, άσθμα, οσφυαλγίες, πονοκέφαλοι, καταρράκτης, καρδιοπάθειες, υπέρταση κ.ά.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-364-030-1
Book pages: 
351
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Linda Clark είναι εδώ και χρόνια η πρώτη Αμερικανίδα συγγραφέας σε θέματα υγιεινής διαβίωσης. Τα βιβλία της στηρίζονται πάντα σε μακροχρόνια και προσεκτική έρευνα και σε απόψεις, εκθέσεις και πειράματα καθηγητών πανεπιστημίων, ιατρών, χημικών και άλλων επιστημόνων. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων αναγνωστών, αλλά και ιατρών, φυσικών θεραπευτών και διατροφολόγων σε όλο τον κόσμο.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-364-030-1
Book pages: 
351
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο