Product

Φύσηξε αεράκι

Product

Φυσίζωος αλγηδών

Φύσης εγκώμιον

Κωδικός:
126114
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

[...] Η ποίηση του Καζουγιόζι Ικέντα καλύπτει όλα τα είδη της φύσης και της ζωής. Μπορούμε να βρούμε σ' αυτήν άνθη, δέντρα, πέτρες, ποτάμια, τα πάντα στην ποίησή του. Η αγάπη του για τη φύση και τη ζωή εκτείνεται τόσο πολύ, που μπορούμε να ανακαλύψουμε τα πάντα στους στίχους του. Για παράδειγμα: Μια πέτρα δίπλα στο ποτάμι, το ηλιοτρόπιο κλπ.

10,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Η ποίηση του Καζουγιόζι Ικέντα καλύπτει όλα τα είδη της φύσης και της ζωής. Μπορούμε να βρούμε σ' αυτήν άνθη, δέντρα, πέτρες, ποτάμια, τα πάντα στην ποίησή του. Η αγάπη του για τη φύση και τη ζωή εκτείνεται τόσο πολύ, που μπορούμε να ανακαλύψουμε τα πάντα στους στίχους του. Για παράδειγμα: Μια πέτρα δίπλα στο ποτάμι, το ηλιοτρόπιο κλπ. Η ποίησή του είναι γεμάτη από φαντασία, και αυτό γιατί έχει μια δική του οπτική γωνία να θεάται και να εξερευνά τον κόσμο και τη ζωή, δημιουργώντας και προκαλώντας στον αναγνώστη αξέχαστα κι ανεπανάληπτα συναισθήματα και εικόνες, καθώς διαβάζει τα ποιήματά του. Για παράδειγμα: Η θήκη μιας πένας, ή ο Χαρταετός κ.ά. [...] (από τον πρόλογο, Δανάη Παπαστράτου)
Subtitle: 
Ποίηση
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-86233-5-9
Book pages: 
31
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο δρ. Kazuyosi συνδυάδει αμφότερες τις ιδιότητες του ποιητή και του ερευνητή. Παράλληλα με το ποιητικό και επιστημονικό του έργο εργάζεται και ως πρόεδρος μιας παγκόσμιας περιβαλλοντικής οργάνωσης.
Τυγχάνει παράλληλα καθηγητής της θεωρητικής φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Οκάζας, με πάμπολλα άρθρα και βιβλία στο ενεργητικό του, σε διεθνή κλίμακα, επίσης για το ποιητικό του έργο, που εκτείνετα ισε πολλές εκδόσεις έχει λάβει πολλές διακρίσεις και έχει προταθεί για το Nόμπελ λογοτεχνίας.

Subtitle: 
Ποίηση
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-86233-5-9
Book pages: 
31
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο