Product

Χαίρε ύλη

Product

Χαίρε, χαράς δοχείον

Χαίρε ψυχή μου, μάνα γη, μελίρρυτη!

Κωδικός:
188587
Description: 

Εμείς οι Έλληνες έχουμε σφραγίσει την ψυχή μας με την υπέροχη γλώσσα μας, με την ουρανόδωρη Γη μας, με τον θεόσταλτο ήλιο μας, με τη Θρησκεία μας.

Όλα αυτά μαζί είναι η Ελλάδα, για όλα αυτά μαζί αγωνίστηκαν πάντα οι πρόγονοί μας, όλα αυτά μαζί μας κρατούν ενωμένους τους Έλληνες, όπου κι αν βρίσκεται ο καθένας.

4,48 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Εμείς οι Έλληνες έχουμε σφραγίσει την ψυχή μας με την υπέροχη γλώσσα μας, με την ουρανόδωρη Γη μας, με τον θεόσταλτο ήλιο μας, με τη Θρησκεία μας. Όλα αυτά μαζί είναι η Ελλάδα, για όλα αυτά μαζί αγωνίστηκαν πάντα οι πρόγονοί μας, όλα αυτά μαζί μας κρατούν ενωμένους τους Έλληνες, όπου κι αν βρίσκεται ο καθένας. Αυτοί οι δεμένοι κρίκοι, μαζί με την Ιστορία μας, την πλούσια Γλώσσα μας, το ζηλευτό Πολιτισμό μας και το αθάνατο Πνεύμα μας ήταν πάντα τα όπλα μας, αλλά και η Αχίλλειος πτέρνα μας για τον εχθρό. Που όμως δε γνωρίζει ότι δεν είναι αυτή καμωμένη από σάρκα αλλά από σίδερο, φωτιά και ατσάλι και πόνο και όρκο και αίμα και κανένα βέλος δεν μπορεί να τη διαπεράσει. Η δική μας Αχίλλειος πτέρνα είναι μόνο για να αφυπνίζει και να ισχυροποιεί εμάς τους ίδιους. ...
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
618-80174-3-2
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
17χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
618-80174-3-2
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
17χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο