Product

Χαβάη

Product

Χάγη

Χαβάη - Βερμούδες

Κωδικός:
191811
Description: 

Η φλόγα του πάθους

Το να προσκαλέσει την αφοσιωμένη γραμματέα του σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Χαβάη έμοιαζε ο καλύτερος τρόπος για να της δείξει την εκτίμησή του.
Ο εργασιομανής Ντιν Λόγκαν ούτε που φανταζόταν ότι η σοβαρή και μετρημένη Τζόντι θα ήθελε να απολαύσει κάτι παραπάνω από τις υπέροχες παραλίες και το τροπικό ηλιοβασίλεμα.
Αλλά αυτό που λαχταρούσε πραγματικά η Τζόντι ήταν να απολαύσει τη συντροφιά του...

Επικίνδυνες αναμνήσεις

3,95 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η φλόγα του πάθους Το να προσκαλέσει την αφοσιωμένη γραμματέα του σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Χαβάη έμοιαζε ο καλύτερος τρόπος για να της δείξει την εκτίμησή του. Ο εργασιομανής Ντιν Λόγκαν ούτε που φανταζόταν ότι η σοβαρή και μετρημένη Τζόντι θα ήθελε να απολαύσει κάτι παραπάνω από τις υπέροχες παραλίες και το τροπικό ηλιοβασίλεμα. Αλλά αυτό που λαχταρούσε πραγματικά η Τζόντι ήταν να απολαύσει τη συντροφιά του... Επικίνδυνες αναμνήσεις Όταν η Σάντσια αντίκρισε τον Άλεξ Σαμπρ, διαισθάνθηκε αμέσως ότι γνώριζε αυτό τον άντρα από παλιά -και μάλιστα πολύ καλά. Όμως από τη μνήμη της είχαν σβηστεί τρία ολόκληρα χρόνια, με τις όποιες χαρούμενες ή οδυνηρές αναμνήσεις μπορεί να είχε. Ίσως αν περνούσε λίγο χρόνο μαζί του να κατάφερνε να ξαναθυμηθεί, γιΆ αυτό και δέχτηκε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του στις Βερμούδες. Ωστόσο ο Άλεξ δεν της έλεγε αυτά που ήθελε να μάθει και αντιστεκόταν στην ολοφάνερη ερωτική έλξη που υπήρχε ανάμεσά τους. Τι της έκρυβε; Και τι περίμενε για να της το αποκαλύψει;
Subtitle: 
Η φλόγα του πάθους. Επικίνδυνες αναμνήσεις
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-620-599-1
Book pages: 
319
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Η φλόγα του πάθους. Επικίνδυνες αναμνήσεις
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-620-599-1
Book pages: 
319
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο