Product

Χαρίλαος Τρικούπης. Η ζωή και το έργο του

Product

Χαρίλαος Φλωράκης

Χαρίλαος Τρικούπης. Η ζώη και το έργο του

Κωδικός:
118063
Description: 

[...] Στην έκδοση αυτή της Βουλής των Ελλήνων, η οποία έχει βασιστεί κατά κύριο λόγο στο υλικό της βιβλιοθήκης της, περιλαμβάνονται κείμενα και εικαστικό υλικό από τα τέλη του 19ου αιώνα, που αναδεικνύουν την προσωπικότητα, το πολιτικό ήθος και το σημαντικό έργο του. [...]
Η Βουλή των Ελλήνων, χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, αποφάσισε να εκδώσει το λεύκωμα αυτό και σε μορφή CD-ROM, παρέχοντας σε κάθε ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα της ηλεκτρονικής ανάγνωσης και της αξιοποίησης των πλεονεκτημάτων που οι νέες τεχνολογίες προσφέρουν και εγγυώνται.

10,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Στην έκδοση αυτή της Βουλής των Ελλήνων, η οποία έχει βασιστεί κατά κύριο λόγο στο υλικό της βιβλιοθήκης της, περιλαμβάνονται κείμενα και εικαστικό υλικό από τα τέλη του 19ου αιώνα, που αναδεικνύουν την προσωπικότητα, το πολιτικό ήθος και το σημαντικό έργο του. [...] Η Βουλή των Ελλήνων, χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, αποφάσισε να εκδώσει το λεύκωμα αυτό και σε μορφή CD-ROM, παρέχοντας σε κάθε ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα της ηλεκτρονικής ανάγνωσης και της αξιοποίησης των πλεονεκτημάτων που οι νέες τεχνολογίες προσφέρουν και εγγυώνται.
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-560-040-4
Book Dimensions: 
13χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-560-040-4
Book Dimensions: 
13χ14
Publication Place: 
Αθήνα