Product

Χειρουργική οδοντικών εμφυτευμάτων

Product

Χειρουργική παθολογία

Χειρουργική οδοντικών εμφυτευμάτων

Κωδικός:
175867
Description: 

Ένα απαραίτητο βοήθημα για κάθε οδοντίατρο που ασχολείται ή επιθυμεί να ασχοληθεί με τη χειρουργική των οδοντικών εμφυτευμάτων. Κυκλοφόρησε η ελληνική έκδοση του μεγάλης απήχησης συγγράμματος του οίκου Guintessence "Surgical Manual of Implant Dentistry".

Οι συγγραφείς του πρωτότυπου βιβλίου, καταξιωμένοι στο χώρο της οδοντικής εμφυτευματολογίας, παρουσιάζουν με εύληπτο τρόπο τις βασικές αρχές για την επιλογή της θέσης και του τύπου του εμφυτεύματος, επεξηγώντας λεπτομερώς τις χειρουργικές διαδικασίες και τεχνικές για την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων.

85,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα απαραίτητο βοήθημα για κάθε οδοντίατρο που ασχολείται ή επιθυμεί να ασχοληθεί με τη χειρουργική των οδοντικών εμφυτευμάτων. Κυκλοφόρησε η ελληνική έκδοση του μεγάλης απήχησης συγγράμματος του οίκου Guintessence "Surgical Manual of Implant Dentistry". Οι συγγραφείς του πρωτότυπου βιβλίου, καταξιωμένοι στο χώρο της οδοντικής εμφυτευματολογίας, παρουσιάζουν με εύληπτο τρόπο τις βασικές αρχές για την επιλογή της θέσης και του τύπου του εμφυτεύματος, επεξηγώντας λεπτομερώς τις χειρουργικές διαδικασίες και τεχνικές για την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων. Το βιβλίο έχει πλούσια εικονογράφηση με σχεδιαγράμματα υψηλής ακρίβειας και κλινικές εικόνες εξαιρετικής ανάλυσης.Την ελληνική έκδοση έχει επιμεληθεί ο λέκτορας Προσθετολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών κ. Νικήτας Σ. Συκαράς, ο οποίος έχει βαθιά γνώση του αντικειμένου και έχει φροντίσει να το μεταφέρει στην ελληνική γλώσσα με τρόπο πιστό και εύγλωττο, διευκολύνοντας τους έλληνες αναγνώστες. Στο βιβλίο παρουσιάζονται:- Η τοποθέτηση ενδοστικών εμφυτευμάτων- Η τοποθέτηση εμφυτευμάτων σε κανονικές περιοχές και σε θέσεις με οστικό έλλειμμα.- Βήμα προς βήμα οι τεχνικές για την ανάπλαση σκληρών και μαλακών ιστών- Η κλειστή και ανοικτή ανύψωση ιγμορείου- Το σχέδιο θεραπείας και η επιλογή των εμφυτευμάτων- Η μονήρης και εκτεταμένη νωδότητα- Η άμεση τοποθέτηση εμφυτεύματος- Η τοποθέτηση εμφυτεύματος με ταυτόχρονη καθοδηγούμενη οστική ανάπλαση.
Subtitle: 
Βήμα προς βήμα οι διαδικασίες
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-89805-7-7
Book pages: 
130
Publication Place: 
Αθήνα
Subtitle: 
Βήμα προς βήμα οι διαδικασίες
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-89805-7-7
Book pages: 
130
Publication Place: 
Αθήνα