Product

Χένσελ και Γκρέτελ

Product

Χεράτ

Χερ Κόλπερτ

Κωδικός:
149333
Manufacturer: 
Description: 

Το έργο του Γκίζελμαν "Χερ Κόλπερτ" συνδυάζει τις υπερβολές της Σάρα Κέιν και το black humor των αδέξιων καταστάσεων του Πίντερ. Είναι ένα προκλητικό και πάνω απ' όλα αστείο έργο. Η ωμή βία και οι καγχασμοί λένε πολλά για τη ζωή μας, αλλά θα σοκαριστούμε και θα γελάσουμε πολύ για να το αντιληφθούμε.

(remotegoat.co.uk)

7,67 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το έργο του Γκίζελμαν "Χερ Κόλπερτ" συνδυάζει τις υπερβολές της Σάρα Κέιν και το black humor των αδέξιων καταστάσεων του Πίντερ. Είναι ένα προκλητικό και πάνω απ' όλα αστείο έργο. Η ωμή βία και οι καγχασμοί λένε πολλά για τη ζωή μας, αλλά θα σοκαριστούμε και θα γελάσουμε πολύ για να το αντιληφθούμε. (remotegoat.co.uk)
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-322-380-8
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ντάβιντ Γκίζελμαν γεννήθηκε στην Κολωνία το 1972. Σπούδασε δραματική γραφή στην Hochschule der Kunste του Βερολίνου. Έχει γράψει και σκηνοθετήσει τα έργα Die Globen και Ernst in Bern. Το ραδιοφωνικό του έργο Blauzeugen κέρδισε το 2000 το βραβείο Der Lautsprecher της Ακαδημίας των Τεχνών. Το 1999 η συμμετοχή του στο "Διεθνές Εργαστήρι" του Royal Court Theatre του Λονδίνου ήταν ο Κόλπερτ, που έκτοτε ανεβάστηκε στην Αγγλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Γαλλία κ.ά. Είναι μόνιμος συνεργάτης-συγγραφέας της Schaubuhne του Βερολίνου και του Royal Court Theatre του Λονδίνου.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-322-380-8
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο