Product

Χουάν Πέρες Χολότε

Product

Χούγκο

Χουανίτα

Κωδικός:
74605
Description: 

"Ονομάζομαι Χουανίτα Μοντέζ". Άπλωσε το λεπτό της χέρι στον Ορφέα κι εκείνος παρατήρησε πως στο μεσαίο της δάχτυλο φορούσε ένα χρυσό δαχτυλίδι με αναπαράσταση ελισσόμενου φιδιού. "Ορφέας Ζαφειρίου. Χάρηκα πολύ", είπε αμήχανα και καθώς έκλεινε το χέρι της μέσα στο δικό του, ένα ρίγος τον διαπέρασε και είχε για μια στιγμή την αίσθηση πως ένα σύννεφο πυκνό έκρυψε τον ήλιο κι όλα γύρω σκοτείνιασαν και ψίθυροι αντήχησαν στ΄ αυτιά του. Ένα παγερό μέταλλο σύρθηκε στην πλάτη του. Τράβηξε το χέρι του απότομα και η περίεργη αίσθηση χάθηκε.

18,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

"Ονομάζομαι Χουανίτα Μοντέζ". Άπλωσε το λεπτό της χέρι στον Ορφέα κι εκείνος παρατήρησε πως στο μεσαίο της δάχτυλο φορούσε ένα χρυσό δαχτυλίδι με αναπαράσταση ελισσόμενου φιδιού. "Ορφέας Ζαφειρίου. Χάρηκα πολύ", είπε αμήχανα και καθώς έκλεινε το χέρι της μέσα στο δικό του, ένα ρίγος τον διαπέρασε και είχε για μια στιγμή την αίσθηση πως ένα σύννεφο πυκνό έκρυψε τον ήλιο κι όλα γύρω σκοτείνιασαν και ψίθυροι αντήχησαν στ΄ αυτιά του. Ένα παγερό μέταλλο σύρθηκε στην πλάτη του. Τράβηξε το χέρι του απότομα και η περίεργη αίσθηση χάθηκε. Κοίταξε πίσω του ξαφνιασμένος, αλλά δεν υπήρχε κανένας. [...]
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-406-257-3
Book pages: 
342
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Πόπη Βερνάρδου γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη με καταγωγή από τα Κύθηρα και τη Δράμα. Τελείωσε τη νομική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι δικηγόρος. Προηγούμενα βιβλία της: "Τι απέγινε η Σταχτοπούτα", αφήγημα από τις εκδόσεις "Futura" και "Χουανίτα", μυθιστόρημα, από τα "Ελληνικά Γράμματα". Συμμετέχει με δυο διηγήματα στην ανθολογία φανταστικών διηγημάτων με τίτλο "Τρεις ματιές τ' αλλάζουν όλα",εκδόσεις "Φανταστικός Κόσμος", 2007. Διηγήματά της έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά "Ύφος", "Big Bang" και "Φανταστικά Χρονικά". Είναι μέλος της Αθηναϊκής Λέσχης Επιστημονικής Φαντασίας.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-406-257-3
Book pages: 
342
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο