Product

Ψωνίζω, άρα υπάρχω

Product

Ψωνιστήρι

Ψωνίζω, άρα υπάρχω και στη Νέα Υόρκη

Κωδικός:
67702
Description: 

Μετά από γενναίες αποφάσεις η Ρεβέκκα έχει καταφέρει να υιοθετήσει τη στάση ψωνίζω ό,τι χρειάζομαι (τις περισσότερες φορές). Άλλωστε όλα στη ζωή της είναι ρόδινα: η δουλειά στον πρωινό τηλεοπτικό καφέ πηγαίνει ρολόι, η σχέση της με τον ωραίο και επιτυχημένο Λιουκ το ίδιο.

Κι όταν εκείνος της προτείνει να τον ακολουθήσει στη Νέα Υόρκη, τότε πραγματικά αισθάνεται ευτυχισμένη.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μετά από γενναίες αποφάσεις η Ρεβέκκα έχει καταφέρει να υιοθετήσει τη στάση ψωνίζω ό,τι χρειάζομαι (τις περισσότερες φορές). Άλλωστε όλα στη ζωή της είναι ρόδινα: η δουλειά στον πρωινό τηλεοπτικό καφέ πηγαίνει ρολόι, η σχέση της με τον ωραίο και επιτυχημένο Λιουκ το ίδιο. Κι όταν εκείνος της προτείνει να τον ακολουθήσει στη Νέα Υόρκη, τότε πραγματικά αισθάνεται ευτυχισμένη. Νέα Υόρκη: μουσεία, Όπερα, γκαλερί. Η Ρεβέκκα θέλει πραγματικά να τα επισκεφθεί όλα, όμως θα ξεκινήσει από τους ναούς της κάθε νέας κομψής και προχωρημένης γυναίκας που σέβεται τον εαυτό της, δηλαδή τους ναούς της μόδας και της κατανάλωσης. Η Ρεβέκκα ανακαλύπτει πως είναι αδιόρθωτη και πως ψωνίζει, άρα υπάρχει. Υπάρχει, αλλά η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο και οι διορθωτικές κινήσεις μοιάζουν πιο καταστροφικές...
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-16-0347-6
Book pages: 
372
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Σόφι Κινσέλα γεννήθηκε το 1969 στο Λονδίνο. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες, φιλοσοφία και οικονομικά στο Νιου Κόλετζ του Πανεπιστήμιου της Οξφόρδης. Έχει εργαστεί ως δασκάλα και δημοσιογράφος με ειδίκευση σε οικονομικά θέματα. Το πρώτο της μυθιστόρημα, το οποίο έγραψε στην ηλικία των 24 ετών και εκδόθηκε με το πραγματικό της όνομα, Μάντελιν Ουίκαμ, αγκαλιάστηκε από αναγνώστες και κριτικούς και μπήκε στη λίστα των μπεστ σέλερ. Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 30 γλώσσες και έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα. Ανάμεσά τους και η πασίγνωστη σειρά "Ψωνίζω άρα υπάρχω", η οποία έχει γυριστεί κινηματογραφική ταινία. Το μυθιστόρημα "Νοικοκυρά για κλάματα" ήταν υποψήφιο για το British Book Award 2006, ενώ γυρίζεται κινηματογραφική ταινία το "Τρελοκόριτσα" καθώς και το "Με θυμάσαι;". Η συγγραφέας ανακηρύχθηκε "Γυναίκα της Χρονιάς 2009" από τους αναγνώστες του περιοδικού Glamour της Αμερικής. Η Σόφι Κινσέλα ζει στο Λονδίνο με τον άνδρα της και τα τρία παιδιά τους.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-16-0347-6
Book pages: 
372
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο