Product

Ωμέγα άλφα

Product

Ωμοφαγία και χρυσή διατροφή

Ωμή τροφή αντί μαγειρεμένη

Κωδικός:
132864
Manufacturer: 
Description: 

Ένα πρωτοποριακό βιβλίο, στο οποίο αποτυπώνονται όλες οι σύγχρονες τάσεις για το πώς θα πρέπει να είναι η ιδανική, φυσική τροφή του ανθρώπου, σύμφωνα με τον ειδικό της ωμής διατροφής Helmut Wandmaker.

Κάθε άλλο είδος διατροφής οδηγεί στις τυπικές αρρώστιες του πολιτισμένου ανθρώπου. Αν όμως κάποιος διατρέφεται με ωμή τροφή, είναι εξοπλισμένος με τα απαραίτητα για την προφύλαξή του από κάθε ενόχληση, επειδή η διατροφή αυτή του προσφέρει αρίστης ποιότητας πηγή ενέργειας, την οποία αξιοποιεί εύκολα το σώμα του, για μια ζωτική και υγιεινή διαβίωση.

14,40 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα πρωτοποριακό βιβλίο, στο οποίο αποτυπώνονται όλες οι σύγχρονες τάσεις για το πώς θα πρέπει να είναι η ιδανική, φυσική τροφή του ανθρώπου, σύμφωνα με τον ειδικό της ωμής διατροφής Helmut Wandmaker. Κάθε άλλο είδος διατροφής οδηγεί στις τυπικές αρρώστιες του πολιτισμένου ανθρώπου. Αν όμως κάποιος διατρέφεται με ωμή τροφή, είναι εξοπλισμένος με τα απαραίτητα για την προφύλαξή του από κάθε ενόχληση, επειδή η διατροφή αυτή του προσφέρει αρίστης ποιότητας πηγή ενέργειας, την οποία αξιοποιεί εύκολα το σώμα του, για μια ζωτική και υγιεινή διαβίωση.
Subtitle: 
Πραγματική υγεία με φυσική τροφή
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-326-149-1
Book pages: 
253
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Helmut Wandmaker γεννήθηκε το 1916 και απεβίωσε το 2007. Από το 1947 ασχολήθηκε με το ελεύθερο εμπόριο καθώς και με επιχειρήσεις. Το 1962 συνταξιοδοτήθηκε. Σοβαρές ασθένειες και βαρείς τραυματισμοί στον στρατό ανάγκασαν τον συγγραφέα να εκδηλώσει από νωρίς έμπρακτα το ενδιαφέρον του για το θέμα της υγείας. Σε διάστημα μεγαλύτερο των 45 χρόνων, ο Helmut Wandmaker απέκτησε εμπειρία σχετικά με την ωμή διατροφή, θέμα το οποίο κατέχει και μπορεί με πειστικό τρόπο να μεταδώσει.

Subtitle: 
Πραγματική υγεία με φυσική τροφή
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-326-149-1
Book pages: 
253
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο