Product

Εύκολο χρήμα

Product

Ευκρίνεια

Εύκρατες γεύσεις

Κωδικός:
27155
30,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Subtitle: 
Γλυκά και γεύσεις της Μεσογείου
Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-08-0178-9
Book pages: 
149
Book Dimensions: 
29χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Στέλιος Παρλιάρος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1959. Τελειώνοντας το γυμνάσιο ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει. Ανακαλύπτει τη ζαχαροπλαστική και της αφιερώνεται. Το 1980 δημιουργεί το Fresh και αλλάζει την πορεία της ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα. Σπουδάζει στο Παρίσι στον Ecole Le Notre, στη σχολή ζαχαροπλαστικής Escoffier του ξενοδοχείου Ritz, στη Λυών στη σχολή Valrhona και τέλος στον διάσημο Fauchon. Διδάσκει τα μυστικά της τεχνικής του σε σεμινάρια και εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση αποκαλύπτωντας τη... γλυκιά ζωή.

Subtitle: 
Γλυκά και γεύσεις της Μεσογείου
Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-08-0178-9
Book pages: 
149
Book Dimensions: 
29χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο