Product

Επενδυτική στρατηγική και χρηματιστήριο

Product

Επεξεργασία αναλογικών σημάτων

Επενδυτικός οδηγός: Θεσσαλονίκη

Κωδικός:
92739
Description: 

Με δεδομένη τη σημασία και τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζουν οι εταιρείες του νομού Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, ο οδηγός αυτός έρχετια να καλύψει το κενό που υπάρχει στην ελληνική βιβλιογραφία, όσον αφορά την οικονομία και την επιχειρηματική δραστηριότητα της περιοχής.
Το βιβλιο απευθύνεται σε:
-επιχειρηματίες και επενδυτές
-δημόσιους φορείς
-οικονομικούς πελάτες
-φοιτητές οικονομικών σχολών

18,26 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με δεδομένη τη σημασία και τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζουν οι εταιρείες του νομού Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, ο οδηγός αυτός έρχετια να καλύψει το κενό που υπάρχει στην ελληνική βιβλιογραφία, όσον αφορά την οικονομία και την επιχειρηματική δραστηριότητα της περιοχής. Το βιβλιο απευθύνεται σε: -επιχειρηματίες και επενδυτές -δημόσιους φορείς -οικονομικούς πελάτες -φοιτητές οικονομικών σχολών -όσους ενδιαφέρονται για την οικονομική και επιχειρηματική δραστηριότητα της Βορείου Ελλάδος.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-87286-8-1
Book pages: 
191
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Λεωνίδας Λιάμης γεννήθηκε στην Καστοριά το 1971 και από το 1991 ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Έχει διατελέσει συνεργάτης στον "Ελληνικό Βορρά", ενώ από το 1996 είναι μόνιμος ανταποκριτής στο γραφείο Βορείου Ελλάδος της οικονομικής εφημερίδας "Ημερησία" και εδώ και 3 χρόνια συνεργάτης του περιοδικού "Οικονομική Βιομηχανική Επιθεώρηση".

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-87286-8-1
Book pages: 
191
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο