Product

Και μετά την Ελλάδα τι...

Product

Και μετά τι έγινε;

Και μετά την Ολυμπιάδα τι;

Κωδικός:
102486
Description: 

"...ο ταλαντούχος σκιτσογράφος με την εικαστική του παρέμβαση όχι μόνο χρωματίζει τη σελίδα, αλλά ταυτόχρονα σχολιάζει με το δικό του εύστοχο και χιουμοριστικό τρόπο τη σκληρή πραγματικότητα των αριθμών." (Γρηγόρης Νικολόπουλος)
"...το λεύκωμα του Γιώργου Μυλωνά καθίσταται μία απαράμιλλη διαχρονική αξία στην Οικονομία της χώρας, αφού το καλλιτεχνικό του ταμπεραμέντο είναι ισάξιο με πολλά περισπούδαστα άρθρα οικονομικών αναλυτών και εμπειρογνωμόνων." (Χάρης Π. Αλαμάνος)

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"...ο ταλαντούχος σκιτσογράφος με την εικαστική του παρέμβαση όχι μόνο χρωματίζει τη σελίδα, αλλά ταυτόχρονα σχολιάζει με το δικό του εύστοχο και χιουμοριστικό τρόπο τη σκληρή πραγματικότητα των αριθμών." (Γρηγόρης Νικολόπουλος) "...το λεύκωμα του Γιώργου Μυλωνά καθίσταται μία απαράμιλλη διαχρονική αξία στην Οικονομία της χώρας, αφού το καλλιτεχνικό του ταμπεραμέντο είναι ισάξιο με πολλά περισπούδαστα άρθρα οικονομικών αναλυτών και εμπειρογνωμόνων." (Χάρης Π. Αλαμάνος) "Ο Γιώργος Μυλωνάς χρησιμοποιεί τη νέα τεχνολογία δημιουργώντας μια νέα τεχνοτροπία στο σκίτσο... σύνθετα οικονομικά θέματα γίνονται απλά και άμεσα κατανοητά και αποδίδονται με τρόπο ευχάριστο, με ιδιαίτερη καλαισθησία και ευρηματικότητα." (Λίτσα Παναγιωτοπούλου)
Subtitle: 
Η ελληνική οικονομία το 2005 με σκίτσα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-442-216-2
Book pages: 
145
Book Dimensions: 
17χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Γιώργος Μυλωνάς γεννήθηκε στα Ιωάννινα. Σπούδασε γραφιστική και διαφήμιση στην Αθήνα. Από το 1985 εργάζεται ως σκιτσογράφος στον οικονομικό Τύπο, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα σκίτσο με γράφημα. Από το 1993 σχεδιάζει ηλεκτρονικά. Σήμερα είναι σκιτσογράφος στις οικονομικές σελίδες της εφημερίδας "Το Βήμα". Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. 'Εργα του έχουν εκτεθεί σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Subtitle: 
Η ελληνική οικονομία το 2005 με σκίτσα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-442-216-2
Book pages: 
145
Book Dimensions: 
17χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο