Product

Συνταγές της Τασίας

Product

Συνταγές του Αιγαίου

Συνταγές του Αιγαίου

Κωδικός:
71504
Description: 

Στο λιμανάκι της Νάουσας, σ' αυτό τον κολπίσκο που φιλοξενεί τις ψαρόβαρκες και τα καΐκια της Πάρου, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ("Παπαδάκη") με τον Μανώλη Μανωλάκη, τον άντρα της, έχουν στήσει έναν παράδεισο γεύσεων, ένα εστιατόριο για το οποίο μπορεί να παινεύεται το νησί τους.
Σε μια κουζίνα μικρή όσο μια αιγαιοπελαγίτικη κάμαρη πραγματοποιείται αυτό που θα ζήλευαν τα καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης. Τολμηρές γαστρονομικές καινοτομίες συναγωνίζονται την απλότητα παραδοσιακών κυκλαδίτικων συνταγών, και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον μοναδικό σε όλο το Αιγαίο.

27,18 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στο λιμανάκι της Νάουσας, σ' αυτό τον κολπίσκο που φιλοξενεί τις ψαρόβαρκες και τα καΐκια της Πάρου, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ("Παπαδάκη") με τον Μανώλη Μανωλάκη, τον άντρα της, έχουν στήσει έναν παράδεισο γεύσεων, ένα εστιατόριο για το οποίο μπορεί να παινεύεται το νησί τους. Σε μια κουζίνα μικρή όσο μια αιγαιοπελαγίτικη κάμαρη πραγματοποιείται αυτό που θα ζήλευαν τα καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης. Τολμηρές γαστρονομικές καινοτομίες συναγωνίζονται την απλότητα παραδοσιακών κυκλαδίτικων συνταγών, και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον μοναδικό σε όλο το Αιγαίο. Μπήλιω Τσουκαλά
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-14-0601-8
Book pages: 
141
Book Dimensions: 
26χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάρο. Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα. Ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική εδώ και δώδεκα χρόνια. Είναι ιδιοκτήτρια του εστιατορίου "Παπαδάκης", το οποίο, αφού λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία στην Πάρο, μεταφέρθηκε το 2005 στην Αθήνα. Ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική και το ταλέντο της και η εμπειρία της συνοδεύονται από σπουδές, καθώς το χειμώνα 2004-2005 παρακολούθησε εντατικά μαθήματα γαλλικής κουζίνας στη Σχολή Μαγειρικής Cordon Bleu στο Λονδίνο. Ακολούθησαν σεµινάρια ζαχαροπλαστικής πλάι στον Στέλιο Παρλιάρο και στη Σχολή Ζαχαροπλαστικής Valhrona στη Γαλλία. Συνεργάστηκε µε εφημερίδες, περιοδικά και ως σύμβουλος, παραδίδοντας μαθήματα μαγειρικής σε πολυεθνική εταιρεία τροφίμων, Παρουσιάζει εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση και αρθρογραφεί για θέματα της ειδικότητάς της σε εφημερίδες και περιοδικά. Έχει βραβευτεί ως "Γυναίκα της Χρονιάς" από το περιοδικό "Life & Style".

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-14-0601-8
Book pages: 
141
Book Dimensions: 
26χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο