Product

Λεξικό εθίμων Ελλάδος

Product

Λεξικό εθνών, εθνοτήτων, λαών

Λεξικό εθίμων της Ελλάδος

Κωδικός:
129053
Description: 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα καταγράφονται και ταξινομούνται κατ' αλφαβητική, χρονολογική και γεωγραφική σειρά όλα τα ελληνικά έθιμα και σε ειδικό παράρτημα
- όλες οι: γιορτές εδεσμάτων
- όλα τα: ανταμώματα
- καθώς και: στατιστικά στοιχεία επί των εθίμων.

Στόχος του λεξικού αυτού είναι απλά να καταγράψει τα ελληνικά έθιμα. Σε μια δεύτερη έκδοση θα επιχειρηθεί η καταγραφή των επικοινωνιακών στοιχείων των διαφόρων φορέων.

13,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα καταγράφονται και ταξινομούνται κατ' αλφαβητική, χρονολογική και γεωγραφική σειρά όλα τα ελληνικά έθιμα και σε ειδικό παράρτημα - όλες οι: γιορτές εδεσμάτων - όλα τα: ανταμώματα - καθώς και: στατιστικά στοιχεία επί των εθίμων. Στόχος του λεξικού αυτού είναι απλά να καταγράψει τα ελληνικά έθιμα. Σε μια δεύτερη έκδοση θα επιχειρηθεί η καταγραφή των επικοινωνιακών στοιχείων των διαφόρων φορέων.
Publications Date: 
1998
Book pages: 
178
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σταμάτης Γαργαλιάνος είναι διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Η διδακτορική του διατριβή φέρει τον τίτλο "Οργάνωση Κρατικών Πολιτιστικών Οργανισμών" και εκπονήθηκε στο Πανεπιστήμιο Paris - IX (1994). Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Paris-ΙΙΙ (Sorbonne Nouvelle) (πτυχίο: Arts du Spectacle). Είναι κάτοχος Μάστερ (D.Ε.Α.) στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Kάτοχος επίσης Μάστερ Κοινωνιολογίας-Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο Paris-ΙΙ (Pantheon). Τέλος είναι πτυχιούχος Πανεπιστημίου Μακεδονίας με ειδικότητα "Οργάνωση - Διοίκηση Επιχειρήσεων".

Publications Date: 
1998
Book pages: 
178
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο