Product

Το νόημα της ζωής

Product

Το νόημα της ζωής

Το νόημα της ζωής

Κωδικός:
103423
Description: 

Ποιο είναι το νόημα της Ζωής;
Πανάρχαιο ερώτημα που ταλάνισε τους σπουδαιότερους διάνοιες της ιστορίας.
Με τρόπο πνευματώδη και χαριτωμένο και με ύφος ανεπιτήδευτο, ο επιτυχημένος συγγραφέας Μπράντλι Τρέβορ Γκριβ δίνει μια δροσερή ερμηνεία σ' αυτό το ερώτημα, που υπήρξε ανέκαθεν μια από τις μεγαλύτερες απορίες της ανθρωπότητας, και μας προτείνει: Σκέψου τι είναι εκείνο που σου αρέσει να κάνεις και κάνε το.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ποιο είναι το νόημα της Ζωής; Πανάρχαιο ερώτημα που ταλάνισε τους σπουδαιότερους διάνοιες της ιστορίας. Με τρόπο πνευματώδη και χαριτωμένο και με ύφος ανεπιτήδευτο, ο επιτυχημένος συγγραφέας Μπράντλι Τρέβορ Γκριβ δίνει μια δροσερή ερμηνεία σ' αυτό το ερώτημα, που υπήρξε ανέκαθεν μια από τις μεγαλύτερες απορίες της ανθρωπότητας, και μας προτείνει: Σκέψου τι είναι εκείνο που σου αρέσει να κάνεις και κάνε το. Εικονογραφημένο με διασκεδαστικές φωτογραφίες ζώων, το λυρικό κείμενο του Γκριβ καταφέρνει με άψογο τρόπο να μας διαφωτίσει. Στοχάζεται για ποιο λόγο βρισκόμαστε εδώ και ποιος είναι ο απώτερος σκοπός της ύπαρξής μας πάνω στη γη, στο Σύμπαν. Το "Νόημα της ζωής" είναι ένα ευφυές βιβλιαράκι που προκαλεί τη σκέψη του αναγνώστη. Ιδανικό δώρο σε οποιονδήποτε αναζητά το αληθινό νόημα της ζωής - αλλά θέλει και να ευφρανθεί η ψυχή του αναζητώντας το!
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-535-440-3
Book pages: 
152
Book Dimensions: 
15χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Μπράντλι Τρέβορ Γκριβ, εκτός από συγγραφέας συναρπαστικών και ψυχαγωγικών βιβλίων, αρκετά από τα οποία έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα μπεστ σέλερ, τόσο στην Αυστραλία όσο και στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α., είναι επίσης καλλιτέχνης, σκιτσογράφος, δημιουργός και σκηνοθέτης κινουμένων σχεδίων, σχεδιαστής επίπλων και παιχνιδιών, σεναριογράφος και πρώην αλεξιπτωτιστής.
Ζει στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-535-440-3
Book pages: 
152
Book Dimensions: 
15χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο