Product

Η Βίβλος του Διαβόλου

Product

Η Βίβλος του διαστήματος

Η βίβλος του διαλογισμού

Κωδικός:
103637
Manufacturer: 
Description: 

Ένας πλήρης οδηγός, που συνδυάζει τις πνευματικές παραδόσεις της Δύσης και της Ανατολής και περιλαμβάνει τις καλύτερες τεχνικές διαλογισμού! Στις σελίδες του θα βρείτε 140 διαφορετικές τεχνικές, για χαλάρωση, αυτοσυγκέντρωση, ψυχική ανάταση και εσωτερική ισορροπία. Επίσης, περιλαμβάνονται τεχνικές για ν' αναπτύξετε την ικανότητά σας ν' αγαπάτε περισσότερο, να καταλαβαίνετε καλύτερα τους ανθρώπους και ν' αντιμετωπίζετε τα προβλήματα της καθημερινότητας.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένας πλήρης οδηγός, που συνδυάζει τις πνευματικές παραδόσεις της Δύσης και της Ανατολής και περιλαμβάνει τις καλύτερες τεχνικές διαλογισμού! Στις σελίδες του θα βρείτε 140 διαφορετικές τεχνικές, για χαλάρωση, αυτοσυγκέντρωση, ψυχική ανάταση και εσωτερική ισορροπία. Επίσης, περιλαμβάνονται τεχνικές για ν' αναπτύξετε την ικανότητά σας ν' αγαπάτε περισσότερο, να καταλαβαίνετε καλύτερα τους ανθρώπους και ν' αντιμετωπίζετε τα προβλήματα της καθημερινότητας. Είτε γνωρίζετε τι είναι ο διαλογισμός είτε όχι, ακολουθήστε τα βήματα που σας προτείνουμε για ν' απαλλαγείτε από το στρες και να επιτύχετε την προσωπική ανάπτυξη.
Subtitle: 
Πλήρης οδηγός διαλογισμών, για κάθε χρήση
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-88758-7-0
Book pages: 
399
Book Dimensions: 
17χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Madonna Gauding ασχολείται πολλά χρόνια με τις τεχνικές του Διαλογισμού, τον οποίο διδάσκει, και θεωρείται μία από τις πιο αναγνωρισμένες αυθεντίες στο θέμα. Το βιβλίο της "Η βίβλος του διαλογισμού" αποτελεί έναν από τους πληρέστερους οδηγούς, παγκοσμίως, σχετικά με την αρχαία τέχνη του Διαλογισμού.

Subtitle: 
Πλήρης οδηγός διαλογισμών, για κάθε χρήση
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-88758-7-0
Book pages: 
399
Book Dimensions: 
17χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο