Product

24 ώρες στην έρημο

Product

24/7 English: Beginner

24/7 Business English: Intermediate

Κωδικός:
170241
Description: 

To 24/7 Business English, αποτελεί την καλύτερη λύση για σπουδαστές, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων, που θέλουν να βελτιώσουν την επικοινωνιακή τους ικανότητα στην αγγλική γλώσσα, μέσα από πρακτική διδασκαλία, η οποία βασίζεται σε καθημερινές επιχειρηματικές υποθέσεις.

Τα μαθήματα του προγράμματος απευθύνονται σε χρήστες με γνώση της αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο Intermediate και βασίζονται στο επιτυχημένο βιβλίο του Simon Greenall "Business Targets" του εκδοτικού οίκου Macmillan Heinemann.

59,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

To 24/7 Business English, αποτελεί την καλύτερη λύση για σπουδαστές, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων, που θέλουν να βελτιώσουν την επικοινωνιακή τους ικανότητα στην αγγλική γλώσσα, μέσα από πρακτική διδασκαλία, η οποία βασίζεται σε καθημερινές επιχειρηματικές υποθέσεις. Τα μαθήματα του προγράμματος απευθύνονται σε χρήστες με γνώση της αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο Intermediate και βασίζονται στο επιτυχημένο βιβλίο του Simon Greenall "Business Targets" του εκδοτικού οίκου Macmillan Heinemann.
Subtitle: 
Business English Course: 120+ ώρες εντατικής εκμάθσησης
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-9562-11-6
Publication Place: 
Αθήνα
Subtitle: 
Business English Course: 120+ ώρες εντατικής εκμάθσησης
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-9562-11-6
Publication Place: 
Αθήνα